Specijalci naoružani ‘do zuba’ prekinuli nastup Nataše Bekvalac

Usred nastupa Nataše Bekvalac u diskoteci u Kotoru, u klub je upalo 100 specijalaca naoružanih do zuba, koji su pretresli sve posetioce, uključujući tu i pevačicu i njenu sestru, a racija je trajala puna dva sata

– Nataša je bila van sebe kad je videla šta se dešava. Ona je to veče premijerno izvodila novu pesmu “Mogu da prođem”. Klub je bio krcat kad je policija upala i počela da pretresa goste. Nisu preskočili ni Natašu ni njenu mlađu sestru Kristinu, koja joj je pravila društvo u Kotoru. U jednom momentu dva policajca su se popela na binu, jedan od njih je Nataši oteo mikrofon i odmah ga bacio na pod, a nju su sklonili u stranu. Cela drama je trajala puna dva sata, a pretresli su čak i tonca, koji ima 60 godina. Pretrkeljisali su i i bekstejdž, u kom je bila smeštena pevačica i njena scenska garderoba – navodi jedan od posetilaca i dodaje da ne zna šta su policajci tražili kao i da se dugo ne pamti ovakva racija u nekoj diskoteci u Crnoj Gori.

Međutim, Bekvalčeva nije dozvolila da joj ovaj incident pokvari nastup, i kada su specijalci otišli, nastavila je da peva sve do pet sati ujutru.