Specijalna projekcija filma “BILO JEDNOM U HOLIVUDU”, uživanje za sve ljubitelje “hipi kulture” i duha 60-ih

Specijalna projekcija devetog filma Kventina Tarantina"Bilo jednom u Holivudu" biće održana u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 15. avgusta u 19.30h. Ovaj film koji čini šarmantna glumačka ekipa, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a zbog vrhunske glumačke postave slovi za najiščekivaniju letnju premijeru.

Promo

Pre specijalne projekcije u Holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje “hipi kulture” i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel.

Jedan od najboljih filmskih reditelja današnjice – Tarantino ovoga puta na veliko platno donosi priču iz perioda vrhunca hipi Holivuda. 

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, koga igra Bred Pit, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu – Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE