Spektakularno otvaranje 15. BELGRADE BEER FEST-a: Više od 80 hiljada ljudi ludovalo na Ušću do zore (FOTO GALERIJA)

Beerfest
LCF media/Ivan Miladinović

Sinoć je na Ušću otvoren 15. Belgrade Beer Fest uz spektakularni vatromet pred više od 80 hiljada posetilaca.

 

Program je počeo u 18 časova nastupom benda Viva Vops, a potom su nastupili Kluz i Artorius. Od 20 časova Đorđe David je zagrejao atmosferu, a Van Gogh je priredio spektakularan nastup.

 

Ceo bend se na bini pojavio u svetlećim odelima, što je izazvalo oduševljenje publike, a u drugom delu koncerta Đule je pevao svoje najveće hitove. Na kraju pesme Anđele, moj brate nebo iznad Ušća je ukrasio veličanstveni vatromet.

Zatim je usledio nastup Stereo Banane i svetskih zvezda Asian Dub Foundation, a prvo veče festivala je zatvorio odličan nastup Galije.

 

Večeras se festival nastavlja u odličnoj atmosferi i lepom vremenu, tako da će posetioci zaista moći da uživaju u odličnoj muzici i brojnim pivskim ukusima.

Očekuje se rekordna poseta, jer će Riblja Čorba od 21.15h svirati samo svoje najveće hitove, s obzirom da će večerašnjim koncertom započeti svoju jednogodišnju turneju povodom 40 godina rada. Osim njih nastupiće i Mortal Kombat, Direktori, Samostalni Referenti, a za kraj večeri i svetske zvezde Stereo MCs.

Dobro došli na Ušće!