U svakom slučaju, ako je jedna takva odluka ispred vas, možda će vas interesovati kako da venčanje organizujete sa što manje muka, kako bi sebi na taj dan dopustili luksuz da se osećate opušteno.

To je svakako odličan start da vaše venčanje bude savršena ceremonija koju će svi upamtiti.

Restorani za proslave sa najlepšim ambijentom i dekoracijom

Ono što će diktirati koliki Vam je prostor potreban jeste broj i sastav gostiju.

Neki parovi teže biraju velike prostore jer mogu da izgledaju hladno i pre se odlučuju za intimnija mesta sa domaćom atmosferom. Ukoliko su mladenci primorani da obezbede veliki prostor verovatno će dosta pažnje posvetiti dekoraciji kako bi gostima ambijent bio što prijatniji.

Mnogi restorani za svadbe u Beogradu imaju led rasvetu,svetlosne i druge efekte koji prate svečanost i koji mogu napraviti pravu čaroliju. U ponudi je i osnovni paket dekoracije koja je uglavnom dosta dobra i uklopiva, a ukoliko parovi imaju neke posebne želje koje se tiču dekoracije, verujemo da će im svaki restoran za venčanje izaći u susret.

Dobar izbor restorana za svadbe biće svakako zabeležen na fotografijama i snimcima, zato želite da izaberete pametno, jer upravo će polovina budžeta otići na ovu stavku. Takođe, poželjno je da restorani imaju obezbeđena parking mesta, i hostese koje bi se pobrinule za doček i raspored gostiju.

Kako se za jesen uglavnom za svadbe biraju zatvoreni prostori, u dekoraciji se uglavnom biraju jače, intenzivnije boje počev od zlatne pa do najzagasitijih nijansi crvene. Leti, na otvorenom prostoru se jako lepo uklapaju bela, boja šampanjca, kajsijai roze.

Venčanica – izaberite haljinu u kojoj će vas pamtiti

Nekada je najbolji izbor venčanice u jednostavnosti, da haljina bude dovoljno jednostavna da u prvi plan stavlja devojku.

Ako ne delite to mišljenje, za glam izgled dobar izbor biće perje, koje daje taj sofisticiran, prefinjen, vazdušast izgled i čija će lakoća biti naglašena pri pokretu. Saloni venčanica će Vam pomoći pri izboru. Profesionalno osoblje je uvek tu da odgovori na sva Vaša pitanja.

Ukoliko želite da istaknete svoje adute, figura peščanog sata najlakše se naglašava ako haljina ima gola ramena, koja za slučaj crkvenog venčanja možete pokriti ogrtačem koji je najnovija stvar u trendu pokrivenog izgleda i koji može izgledati vrlo upečatljivo.

Ako Vam mnogi pozvani prijatelji imaju decu, možete organizovati da sve devojčice nose haljine koja će se slagati sa venčanicom.Takođe, devojčice mogu da pomognu oko šlepa, a dečaci oko prstena, to može da izgleda prelepo na fotografijama. Ipak, imajte u vidu vreme potrebno za to, jer su to ipak deca čija pažnja može da splasne u svakom momentu.

Bend za svadbe – proverite da li je najskuplje uvek i najbolje

Izbor muzike zavisi od žanra, budžeta i njihove dostupnosti za datum koji ste odredili. Zbog toga, izbor muzike bi trebalo da bude prioritet u rangu sa izborom prostora.

Računajte da ćete možda morati da budete fleksibilni sa datumom venčanja kako biste dobili ono što želite.Možda bend koji je najviše na glasu i najtraženiji nije za Vas. Puno bendova ima svoje sajtove na kojima možete pogledati video prezentaciju i naći informaciju o slobodnim terminima, repertoaru i ceni.

Za bend je bitno da su navežbani, da imaju dovoljno širok repertoar da su sposobni da izvode različite muzičke stilove, da umeju da uspostave dobru komunikaciju sa gostima, da umeju da „pročitaju“ publiku i trenutak kada treba promeniti muzički pravac.

Bitno je i da znaju da animiraju ljude, niko ne želi da vidi smorene muzičare ili one koji samo profesionalno odrađuju posao, jer jednostavno oni su ti koji nose i kreiraju atmosferu i zabavu i negde moraju biti i deo nje.

Fotografije su tu da učine sećanje na vaše venčanje večnim

Danas se za mnoge prilike angažuju profesionalni fotografi, a kada je u pitanju venčanje tada fotografije čine veoma bitnu stavku. Mladenci pre venčanja obilaze razne atraktivne lokacije kako bi njhove slike bile savršene, a neki se čak odlučuju i za ekstremne destinacije za fotografisanje.

Potrudite se pronađete kvalitetnog fotografa, možete videti njihove radove na društvenim mrežama i tako se odlučiti za onog čiji Vam se stil dopada. Mnogi restorani imaju lepe vrtove baš za svrhu fotografisanja, tako da ukoliko Vam to predstavlja važan aspekt, možete birati restorane i na osnovu ovog kriterijuma.loading...