SPREMITE MARAMICE, RASPLAKAĆETE SE SIGURNO: Priča o čoveku i psu u 90 sekundi!

pas
Youtube/Printskrin

Ako ste pomislili da 90 sekundi nije dovoljno da proživite čitavu buru emocija, prevarili ste se. Video "Čovek i pas" uveriće vas u to! I uzmite papirne maramice, jer nema šanse da vam oči ne zasuze.

 

Reklama “Čovek i pas” koja nam dolazi iz Argentine oduševila je i raznežila planetu, i za cilj zapravo ima promovisanje donacije organa i podizanje svesti o tome koliko je važno tim gestom nekome drugom dati priliku da nastavi svoj život.

Glavne zvezde reklame su jedan starac i njegov odan pas, koji su godinama drugovali i voleli se bezrezervno. Ipak, bolest je pokucala na vrata ovog deke i razdvojila dva prijatelja u saputnika.

Pas je verno i strpljivo čekao ispred bolnice da ponovo ugleda svog voljenog gazdu, ali borba lekara da spasi starčev život nije urodila plodom. 

Ali, se ispred bolnice pojavio neko drugi – medicinske sestre u kolicima izvele su jednu devojku u kolicima. Pas ju je na kratko pogledao, a potom joj potrčao u zagrljaj, obasipajući je poljupcima. Zašto?

Zato što je u njoj kucalo starčevo srce, a pas, biće satkano od čiste ljubavi i vernosti, osetio je to!

Pogledajte i sami ovu dirljivu reklamu koja govori o lepoti i veličini gesta kakav je donacija organa, ali i o važnosti da uz sebe imate četvoronožnog prijatelja čija ljubav ume da bude blagotvorna i neophodna.loading...