SPREMITE SE NA VREME! Odevni komadi bez kojih MUŠKARCI ne mogu u toplim danima

Iako proleće nije kalendarski stiglo topli dani su već nastupili pa se već sada nosi i prijatnija garderoba u skladu sa spoljnim temperaturama. Muškarci obavezno biraju majice kratkih rukava, ubrzo će i bermude, a lagane jakne i prsluci su takođe nešto što će se sve češće nositi dok se ne ustale spoljašnje temperature.

Muškarci
Pixabay.com

Iako je jači pol jednostavniji u odabiru svojih odevnih komada i ne zahteva previše, zna se koje odevne kombinacije obožavaju i šta je važno pri odabiru svake varijante.

Muške majice koje svaki muškarac želi

Koliko god se činilo da muškarci ne vode previše računa, oni itekako imaju svoje omiljene odevne komade koje nose i obožavaju u većini odevnih prilika. Muške majice su zasigurno jedan od takvih izbora.

I u kežual varijanti i kao elegantniji deo odevnih kombinacija, majice kratkih rukava su u muškim odevnim kombinacijama jedan od najčešćih izbora. Mogu biti različitih boja, materijala i platna, ali se one omiljene izdvajaju i mnogo češće nose.

Svakom muškarcu treba pamučna majica klasičnog kroja i sa minimalnim aplikacijama tako da se može uklopiti uz različite odevne kombinacije, i uz džins i uz elegantnije kombinacije.

Popularne su majice okruglog izreza, ravnog kroja od kvalitetnog pamuka koji se neće menjati ni zbog pranja ni zbog sunca. Ove godine preovladavaju zemljani tonovi, neutralne boje, a detalji su minimalni, najčešće u vidu malog džepa na levoj strani ili svedene aplikacije koja se bojom uklapa uz majicu.

Ovakve muške majice su uvek rado nošene i predstavljaju obavezan deo garderobera svakog momka pa je pravo vreme da se nabavi nekoliko modela jer će topli dani biti idealni za nošenje omiljenih i prijatnih majica.

Muške bermude – garderoba idealna za tople dane

Muške bermude su takođe rado nošene i deo su kežual kombinacija čitavog leta pa sve do hladnih jesenjih dana.

Baš kao i kod majica, muškarci vole da su bermude napravljene od prijatnih materijala, prozračne i ne izazivaju znojenje.

Ovog leta  su popularne muške bermude iznad kolena, pamučnih materijala u maslinasto zelenoj i sivoj boji. Što manje detalja i ukrasa sa obaveznim učkurom za regulaciju širine i dubokim džepovima napred i pozadi.

Ove muške bermude se nose i tokom sportskih aktivnosti, ali su dobro došle i za prijatan odmor i svakodnevno nošenje.

Prsluci i prolećne jakne

Poslednjih godina su jako popularni prsluci kako za muškarce tako i za žene i odlične su za prelazne periode kada se temperatura brzo menja pa se bez jakne ne izlazi nigde.

Muškarci vole da kombinuju različite odevne komade, ali će i tokom proleća i tokom jeseni nositi prsluke i lagane jakne.

Muškarci znaju kakvu garderobu žele i biraju jednostavnije komade koji su prijatni za nošenje. Majice, muške bermude i prolećna jakna je izbor i mladih i starih. Ovakve kombinacije se nose u mnogim situacijama i kombinuju sa drugim odevnim komadima.

Pronađite prodavnicu koja ima kvalitetne modele, odgovarajuće veličine i klasične krojeve neutralnih boja. Ako nabavite nekoliko kvalitetnih majica i bermuda koje su prijatne i udobne za nošenje, imate različite kombinacije koje se mogu nositi čitavo proleće i leto. Obnovite garderober na vreme.