SPREMITE SE ZA 2019. GODINU: Svaki horoskopski znak očekuju dve velike stvari

Astrolozi tvrde da 2019. godina posle tri napete i turbulentne godine donosi dobre i puno mirnije vibracije.

sreća
Pixabay.com

Astrolozi tvrde da 2019. godina – nakon tri napete i turbulentne godine – donosi dobre i puno mirnije vibracije.

Ovan

Već dugo se zanimate mišlju da ćete napisati knjigu, početi da pišete blog ili pokrenete neki drugi veliki projekt? Onda je 2019. tvoja godina! Zvezde dobro izgledaju za sve šta ćete započeti i velika je verovatnoća da će vam sve uspeti! Osim toga, pomračenje sunca 2. juna najavljuje veliku privatnu promenu. Možda je reč o potomku ili novom partneru.

Bik

U 2019. godini sve će se vrteti oko vašeg doma – naime, sve će se promeniti. Ako već dugo planirate da se preselite ili kupite nekretninu – pravo je vreme! Kako bi vam novi početak zaista uspeo, izbacite iz života sve ljude koji vam ne čine dobro. Dakle, ako vam je od nekoga muka u želucu, nemoj se libiti da prekinete kontakt.

Blizanci

Sledeće godine očekuje vas novčani blagoslov. Ako ste ove godine možda imali neke financijske probleme, ubrzo će nestati. Biće dobre šanse i uslove da sledeće godine investirate novac u nešto smisleno. Ali, nemoj da pregovarate o plati u martu– tek krajem meseca i nakon toga će ti zvezde biti naklonjene.

Rak

U martu će kod osoba rođenih u znaku Raka doći do poslovnih promena – novi izazovi, novi šef ili čak možda novi posao. Dobra vest: bez obzira šta će se promeniti, promeniće se nabolje! Kad je reč o ljubavi, 2019. godine ćete primetiti da treba puno truda da se održi veza kako treba. Uopšteno ćete se izvući iz svake krize –jači i pozitivniji.

Lav

Godina 2019. će za rođene u znaku Lava vazduh biti prepun ljubavi. I to cele godine! Svejedno jeste li sami ili zauzeti: neko će vas jako usrećiti. Ali, morate da pazite da ne „zaspite“ na poslu – naprotiv, preuzmite odgovornost!

Devica

Nemate novac na računu? 2019. godine će se to promeniti! Ili u obliku povećanja plate ili pametne štednje. Primetićeš da će se neki ljudi distancirati od tebe – bez brige, niste vi krivi za to, a oni će se brzo vratiti.

Vaga

Sledeće godine vas očekuje bogat društveni život u kom ćete se majstorski snalaziti. Upoznaćete puno novih ljudi koji će vas pratiti celoga života. Pazite na to da podjednako toliko vremena posvetite porodici!

Škorpija

Sledeće godine treba se posvetite prvenstveno jednoj stvari: svojoj kreativnosti. Bavite se omiljenim hobijima i uzmite vremena za stvari koje vas zabavljaju. Ako možete da sebi priuštiti koji slobodnan dan s vremena na vreme, iskoristite ga za uživanje. Ali, na poslu treba da ostanete koncentrisani. Lako bi mogle da vam se potkradu greške zbog površnosti.

Strelac

Februar će biti vaš mesec ljubavi, a šanse za bračnu ponudu su tada jako dobre. Ako ste još slodobni, možda vam je osoba iz snova pred vratima. Sledeće godine bićete prilično zaposlena, ali sve ćete dobro savladati, jer ćete biti puni elana i želje za uspehom – ništa vam neće stajati na putu do poslovnog prosperiteta.

Jarac

Čeznete za preseljenjem? Početak godine biće idealan za to – kao i za preuređenje doma. Ta promena će biti zaslužna za dobro raspoloženje ostatak godine. Usprkos tome, treba da se pozabavite stvarima koje vas duže vremena muče. Mart je idealan mesec za rešavanje nekih svađa i sklapanje mira.

Vodolija

Za ljubitelje tehnike će sledeća godina biti idealna. Dobro se snalaziš s računarima? Onda pokrenite svoju kompaniju i prenosite svoje znanje na druge. Možda se profesionalno bavite društvenim medijima? Onda napravite od toga posao. Pazite na svoje finansije u januaru, junu i septembru. Tada ćete biti skloni donošenju loših odluka.

Ribe

Astrolozi tvrde kako će sledeća godina za tebe biti „spektakularno vreme za karijeru“. Iskoriste to i skupite hrabrost da promenite posao ili tražite povećanje plate. Zvezde su na vašoj strani. Između juna i novembra je Neptun, vaša vladajuća planeta, regresivan. To znači da ćete se morati da se suočite s manje prijatnim stvarima. Jednostavno se držte svog mišljenja i sve će se dobro završiti.