SPREMITE SE ZA NAJVEĆU ZABAVU NA VODI: “Veseli spust” je prava avantura za vas ovog leta! (VIDEO)

Veseli Spust
Promo

Veseli Spust je najstariji i najveseliji događaj na vodama Srbije, velika zabava i avantura na reci Ibru, najveći i najatraktivniji događaj Kraljeva.

 

Od srednjovekovnog grada Magliča do centra Kraljeva na hiljade dobro raspoloženih turista spušta se na najrazličitijim plovilima rekom Ibar. Veselom spustu nije strano ni preko 20.000 učesnika. Na obalama Ibra i do 50.000 ljudi prati dešavanja na vodi.

Veče pred Veseli spust specifičan je po karnevalskoj atmosferi u Kraljevu gde su žurke svuda oko vas, a na centralnom gradskom trgru biće organizovan koncert Lexington benda 1. јula od 22h.

Jedan od redovnih učesnika i saradnika organizacionog tima je i čuveni Tijago Fereira, Brazilac koji već pet godina živi u Srbiji. 

 

Veseli spust zaslužuje da se o njemu čuje po celoj Srbiji i šire, jer je to pravi autentičan događaj koji promoviše turističke potencijale Srbije. Svake godine učestvujem i drago mi je što kao član upravnog odbora udruženja Srbije za mlade doprinesem svom razvoju u saradnji sa organizacionim timom i sa Turističkom organizacijom Kraljeva – rekao je Fereira, srpski Brazilac.

Program: Nedelja 2. jul → VESELI SPUST

06:00 Okupljanje učesnika u ulici IV kraljevački bataljon, ispred Kajak kluba, utovar plovila u kamione, ulazak učesnika u autobuse.
07:00 Polazak autobusa i kamiona za Maglič
08:00 Start Veselog spusta na znak kapetana i polazak niz Ibar
09:30 Bogutovac – prvi odmor
11:00 Zlatna obala – drugi odmor
13:30 Mataruška banja – ručak za sve učesnike Veselog spusta
15:00 Polazak za Kraljevo
16:30 Očekivani dolazak u Kraljevo.