SPREMNE NA SVE: Ovo su najluđi postupci devojaka koje su želele da zadrže momke!

Nisu želele da otkriju svoja prava imena, ali su otkrile najgluplje stvari koje su radile zbog momaka.

veza
Pixabay.com

“Slagala sam da sam trudna. I dve nedelje kasnije rekla sam kako je test ipak pogrešio. Ostavio me tri nedelje kasnije, naravno”

“Rekla sam mu da sam bolesna. Čula sam da je prijateljica dobila Kronovu bolest, malo proguglala simptome i slagala mu da i ja to imam. Bio je divan naredna tri meseca, a onda poludeo jer mu je moja sestra da mi se osveti zbog neke svađe ispričala kako mi nije ništa”

“Rekla sam mu kako ipak želim seks utroje, na koji me prethodnih meseci nagovarao. Ali ni to više nije pomoglo da ga zadržim. I bolje jer ionako bih odustala u zadnji čas.”

“Ofarbala sam se u plavo, na šta me je dugo nagovarao. A onda saznala da je devojka s kojom je počeo da se viđa – crnka.”

“Napisala sam mu deset stranica dugo pismo. Užasno patetično i očajno. Ali tad mi se činilo kao dobra ideja.”

“Zapretila sam mu kako ću njegovim roditeljima reći da je ostao bez posla, što im je on prećutao da ih ne uznemiri. To ga je totalno razjarilo. Žao mi je što sam to ikad spomenula, nikad ga ne bih odala.”

“Otišla sam do njegovog stana gola, samo u kaputu. Nikog nije bilo kod kuće.”

“Poslala sam mu video-snimak sebe gole u krevetu uz poruku – Nedostaješ. Odvratio mi je: Ti meni ne.”

“Poslala sam mu buket cveća na posao. U mejlu me je zamolio da to više ne radim jer se cela redakcija sprda s njim. Ali upalilo je, pomirili smo se.”