Spremni za novogodišnju noć? Dva horoskopska znaka doživeće najbolji provod

Uz predviđanje dobrog provoda u novogodišnjoj noći, astrolozi daju i savet kako da obučete za svečani doček!

Pixabay.com

Vodolija

Iako im nije bilo lako u prethodnom periodu, Vodolije će ipak uspeti da se provedu tokom novogodišnje noći. Aspekti na nebu ukazuju da bi mogli da uživaju u društvu prijatelja i to na nekoj žurki ili spontanom okupljanju.

Mnogo toga će biti neočekivano, a znamo da Vodolije vole nepredvidivost, pa će ova noć biti tema o kojoj će pričati nekoliko dana.

Slobodni pripadnici znaka će flertovati i uživati u pažnji novih simpatija, dok će zauzeti konačno osvežiti odnos izlaskom iz kuće i druženju sa drugim ljudima.
Vodolije će se odlično zabaviti i pre Nove godine, birajući toaletu za doček. Sigurno je da će se najlepše osećati u nekoj nijansi plave, možda i u nekom neobičnom desenu, a dodatni šarm daće izazovni šlic koji niko ne očekuje.
Vaga

Vage neće planirati sve do poslednjeg momenta. Iako će glavna prepreka biti novac ili negativnost koja ih prati danima, u poslednjem momentu sledi preokret i odlazak u provod.

Biće dosta smeha i uživanja, čak i među onima koji su ukočeni več duži period. Mnoge slobodne Vage mogu da se zaljube tokom ove noći i to u nekoga ko je povučen i ko se ne ističe mnogo, ali pleni šarmom.

Ako odlazite same na doček nove godine, drage Vage, zvezde savetuju da izaberete neki zavodljivi, ženstveni model haljine, posebno u nekoj od nijansi ružičaste. Dajte kreaciji lični pečat u skladu sa svojim modnim ukusom – ako volite seksepilne modele, slobodno se odlučite za neki dublji izrez. Ako biste radije poneli neki jednostavniji kroj, neka detalji budu umetnički i kreativni.

Zauzeti pripadnici znaka će uspešno balansirati između partnera i društva u kojem će biti.