SPUSTILA GA NA ZEMLJU: Poznati pevač proglašen za NAJSEKSIPILNIJEG MUŠKARCA, a evo šta njegova supruga kaže na to (FOTO)

Američki pevač i glumac Džon Ledžend proglašen je najseksepilnijim muškarcem u 2019. godini, prema izboru magazina "Pipl".

printscreen

Nekima se ova informacija dopala uz komentare da je to zaslužio, ali ima i onih koji ga ne smatraju seksepilnim muškarcem.

Džon je ovim proglašenjem bio iznenađen, pa se našalio na svoj račun i izjavio da je malo uplašen jer je to veliki pritisak.

Svako će sada da me zagleda da vidi da li sam dovoljno seksi da nosim ovu titulu – rekao je Ledžend za “Pipl”.

Ali je u šalama na račun njegove titule bila kreativnija njegova supruga, manekenka Krisi Tajgen, koja je inače poznata po svom odličnom smislu za humor.

Imam važne vesti i ubija me što ne mogu da vam ih saopštim, a nisam trudna – napisala je na Tviteru sat vremena pre nego je časopis “Pipl” objavio da je Džon najseksi muškarac 2019. godine. A zatim se i ona pohvalila.

Moja tajna je javna. Ostvarila sam svoj san i spavala sa najseksi muškarcem na svetu!!! Kakva čast!!! – našalila se Tajgen, ali tu njenim šalama nije bio kraj.

View this post on Instagram

New acronym. New chain. BTS photo from the @people shoot by @bumper3077

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Nakon što je njegovom EGOT statusu dodala i slova PSMA (People’s Sexiest Man Alive) pa je i Džon na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj nosi lančić sa tim natpisom, Krisi je otkrila kako su na vest reagovala njihova deca.

“Decu nije briga”, napisala je u opisu video-snimka u kojem saopštava vest svojoj ćerkici Luni koja nezainteresovano sedi na kauču.

Najseksi muškarac na svetu upravo mi je napravio sendvič sa šunkom – završila je Krisi svoju šalu na račun nove titule svog supruga.