SRAMOTA! Nakon oduzimanja deteta, Severina dobila i tužbu – ZBOG OVOGA

Severina Kojić nije se pojavila danas na zakazanom pripremnom ročištu u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podnela sudija Lucija Lasić početkom ove godine.

instagram/severina

Kako pišu hrvatski mediji, danas je trebalo da budu izneti dokazni predlozi, međutim Severina nije došla na ročište. Ipak, ona nije ni bila u obavezi da se lično pojavi na sudu, pišu mediji.

Podsećanja radi, Lucija Lasić je pevačicu tužila u februaru zbog povrede ličnih prava i tražila je naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna (oko 311.000 dinara), nakon što je Severina prošle godine na pres konferenciji povodom početka regionalne turneje izjavila:

Ne znam zašto se čudim što se ovo događa kad u ovoj zemlji ni žene ni devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

Inače, reč je o sudiji koja je bila na sudskom veću u Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da njen sin stanuje s ocem Milanom Popovićem.