SREĆA IH ZAOBILAZI: Tri horoskopska znaka koja UVEK prati maler

Sreća im se ne smeši baš često. Prati ih maler gde god da krenu, bar tako tvrde pojedini astrolozi.

tuga
Pixabay.com

Ovo su tri horoskopska znaka koja su magnet za maler.

Devica

Devica je jedan od znakova koje prati “loša sreća”. U svakom segmentu života njoj se mogu dogoditi pehovi, zbog čega često zna da bude uznemirena. Posebno ih može uhvatiti panika u situacijama kada im je sreća preko potrebna. Zato Device vrlo retko ili skoro nikad ne veruju u sreću, One se zbog toga ne uzdaju u druge, već se oslanjaju samo na sopstvene mogućnosti. Ni u ljubavi ih često ne prati sreća.

Vaga

Vaga je još jedan od znakova za koji se može reći da nema baš mnogo sreće. Čak i onda kada im pokuca na vrata, dogodi se preokret i sreća se može pretvoriti u nesreću. Ako izađu napolje kad je sunce, uskoro bi ih mogao da počne pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre njihovog ulaska i tome slično. Vaga se lako prilagođava malim stvarima i brzo nauči da živi s njima bez ikakvih frustracija. Ipak, kada su u pitanju velike stvari, kao što su posao ili ljubav nije im svejedno. Kad im na tim poljima krene nizbrdo mogu da postanu nervozne i neraspoložene, piše Haber.ba, a prenosi “Prva”.

Ribe

Ribe su srećne samo iz jednog jednostavnog razloga, jer su previše zaokupljene svojim paralelnim svetom u kom žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo prati maler. Inače, kada pogledaju unazad, shvataju da su im se dogodile mnoge loše stvari. Zbog toga znaju da budu nervozne, ljute, ponekad čak i besne. Jedina okolnost koja može da donese veću količinu sreće u njihov život je pronalazak partnera koji će preneti svoju sreću na njih.