SREĆA SA NJIMA JE ZAGARANTOVANA: Muškarci rođeni u ova 4 horoskopska znaka mogu najviše da usreće ženu

Kad je reč o ljubavi, često (bez obzira verujemo li u to ili ne) proverimo "šta je on u horoskopu".

Horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Preispitujemo hoćemo li odgovarati jedno drugom, jesmo li kompatibilni, kakva mu je ličnost, kakva je budućnost veze.

Ako je vaš muškarac rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je verovatnoća da će vas maziti i paziti…

Vaga

Ako je vaš partner rođen u znaku Vage, očekuje vas harmonična i uravnotežena veza (naravno, ako i vi malo doprinesete tome). Vage se posvećuju svom partneru, pažljivi su, puni razumevanja i nikad ne prave dramu ni od čega. Uvek razumeju probleme drugih – i spremni su da nesebično pomognu.

Rak

Rakovi su rođeni za veze. Vole dom, porodicu i radije će sebi nešto uskratiti kako bi mogli da usreće drugog. Rođeni u znaku Raka daju vezi potpuni osećaj sigurnosti. Nikad neće prevariti partnera jer im je vernost izuzetno bitna. Rakovi su jako romantični i kad se odluče za jednu osobu – onda je to jako velika ljubav.

Bik

Rođeni u znaku Bika idealni su partneri za dugačke veze. Vole blizinu i harmoniju. Umesto noćnih provoda radije će provesti romantično veče s najdražom ženom – najbolje ako sami nešto skuvaju i uz čašu finog vina. S Bikovima možete razgovarati o svemu – rođeni u tom znaku puni su razumevanja i ne sude rado o drugima.

Lav

Lava najpre morate ukrotiti – ali kad ga jednom stavite na uzicu, potom je vaš partner za ceo život. Rođeni u znaku Lava su vrlo privržene i verne osobe – ali tek kad se odluče za jednu osobu. Doduše, jako su izbirljivi – zbog toga se ne opuste odmah potpuno. Samo kad je u pitanju velika ljubav.