SREĆNE VESTI ZA FANOVE? Omiljena serija svih tinejdžerki možda se VRAĆA na male ekrane

Izgleda da će jedna od omiljenih serija ponovo doći na male ekrane.

youtube/printscreen

Serija Gossip Girl- Tračara pokrenula je glumačke karijere i lansirala Blejk Lajvli i Lejton Mister u zvezdano nebo, završila se pre nekoliko godina na veliku žalost obožavatelja.

Više od decenije prošlo je od prve epizode u kojima je fokus bio na malenoj grupi prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku iste serije i s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli, koja je igrala ulogu Serene Van Der Vudsen izjavila kako bi bila srećna da se ponovno okupe i nastave seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

Da li bih snimala nastavak serije sledećih sedam godina? Ne, ne bih jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i decu od koje ne želimda budem toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u reboot serije? Ko zna, ako je dobar projekt i ako ima smisla…Zaista smo se baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka – rekla je glumica.

Seriju “Tračara” ne možemo da zamislimo bez Blejk i Lejton.

A sličnog je razmišljanja i Lejton čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa, Bler Voldorf.

Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih – izjavila je Lejton pre nekoliko godina za Veniti fer.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenarista bez kojih niko ne bi hteo ni da pomisli na nove epizode.