SRPKINJA KOJA JE ZAVELA BETMENA: Dok je nije upoznao slavni glumac se ZAKLINJAO da se nikada NEĆE OŽENITI

Holivudski glumac Kristijan Bejl već 18 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila veru u ljubav i brak.

Kristijan Bejl
Wikipedia/Asim Bharwani

Zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspeo Kristijan se zaklinjao da se nikada neće oženiti.

Nikad nisam planirao da se oženim. U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku – rekao je pre fatalnog susreta sa Sibi.

View this post on Instagram

? #oscars2016 #christianbale #sibiblazic ?کریستین بل و همسرش سیبی بلازیک

A post shared by moodmakeup36 (@moodmakeup36) on

Ona je bila asistent Vinoni Rajder. Usledila je kratka romansa, a Sibi i Kristijan venčali su se tajno u Las Vegasu 2000. godine.

Par ima dvoje dece, 13-godišnju ćerku Emalin i 4-godišnjeg sina Džozefa.

View this post on Instagram

Okay this is adorable #christianbale #baleheads #sibiblazic #sibibale

A post shared by @ christian_bale03 on


Iako je glumac pronašao ljubav svog života, njegova porodica nije bila srećna njegovim izborom. 

Svađa sa sestrom i majkom je toliko eskalirala da ih je Kristijan jednog dana izbacio iz hotelske sobe i odrekao ih se zbog Sibi. On je tada nekoliko sati proveo u pritvoru u londonskoj policij.

Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je bez razloga na nas, a njegova supruga Sandra koju sam srela nekoliko puta je to sve ćutke posmatrala. Kristijan nam mnogo nedostaje, ali on ne odgovara na naše pozive, mejlove i rođendanske čestitke. Čak je i nekoliko puta promenio broj telefona da mi ne bi mogli da stupimo u kontakt sa njim. Na „Guglu“ tražim njegove slike kako bih videla kako je – rekla je nakon svega njegova majka.

“Moja supruga je veoma jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram, ali Sibi se to sviđa i misli da je to zaista „kul“. Možete to posmatrati na dva načina. S jedne strane, neko bi rekao: „Jadna žena, naterana je da se nosi sa tim“, a opet možete i da joj zavidite i kažete: „Kakva srećnica, u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca“ – izjavio je Kristijan Bejl.

View this post on Instagram

L.O.V.E Ambassadors : Sibi Blazic and Christian Bale.

A post shared by @ aestheticsoflove on

Za glumca kažu da je nezgodne prgave naravi i da Sibi nije lako dok pokušava da pronađe načine da smiri svog supruga.

Sandra i Bejl decu uče da govore srpski jezik, a svakog Uskarsa idu u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.