Srpkinja koja je zavela Leonarda Di Kaprija sama u provodu u Beogradu! (FOTO)

A gde je Leo? Naša manekenka koja je zavela Dikapria u provodu na splavovima

Naša manekenka Aleksandra Nikolić, poznata po prijateljstvu sa holivudskim zavodnikom Leonadrom Dikaprijom i po ulozi u spotu poznatog američkog repera Pitbula, došla je na kratko u prestonicu Srbije i tu priliku je iskoristila da poseti beogradski epicentar noćnog života – splavove.

Naša lepotica u spotu Pit bula igrala je rame uz rame sa holivudskim “nestašnim dečkom” Čarlijem Šinom, a veže je i prijateljstvo sa Leo Dikparijom, koji je, ako je verovati medijima, i bio zaljubljen u nju. Rupu u svom gustom poslovnom rasporedu iskoristila je za jednodnevnu posetu Beogradu, ali i poznatom serijalu haus žurki na beogradskom splavu “Club 94”. A malo je reći da su tokom večeri svi muški pogledi bili uprti u nju.

– Ne volim mnogo da izlazim, a i nemam baš mnogo vremena za to zbog poslovnih obaveza. Ipak, volim haus muziku i svratila sam sa prijateljem na Club 94 gde smo sa zaista super proveli. Već dan kasnije sam morala da otputujem u Istanbul gde su me čekale nove obaveze, ali planiram opet da dođem kad se vratim – kaže ova zanosna plavuša.
O proboju ova mlade Beograđanke na svetskoj sceni dovoljno govori i to što je zaštitno lice brendova „Sony” i „Skechers” za čitavu Ameriku, a fotografisala se i za španski „Harper’s Bazaar”, kao i za francuske magazine „Femme” i “Noon”.

Osim originalne pesme, na Youtube kanalu se može pronaći „snimak iza scene” za snimanje spota „Sexy people”, gde se, takođe, pojavljuje naša manekenka.