‘SRPSKA ADEL’ I ‘KRALJICA SRCA’: Šta svetski mediji pišu o nastupu SPEKTAKULARNE Bojane?

Naša učesnica na Evroviziji Bojana Stamenov "zapalila" je scenu fantastičnim nastupom i spektakularnim glasom, a pobrala je brojne pohvale širom sveta. Publika u dvorani u Beču bila je u "ekstazi", a ni oni pored malih ekrana nisu bili ništa manje oduševljeni. Svi su saglasni u jednom - simpatična Srpkinja ima glas koji "ubija".

 

Svetski mediji na sva usta hvale Bojanu i njeno izvođenje pesme “Beauty never lies”, a podrška i komplimenti još su značajniji, kada se uzme u obzir da na kladionicima nismo bili čak ni na listi onih koji će proći u finale. Umesto debakla koji su previđali, Srbija je dobila ovacije i dobila epitet iznenađenja večeri!

Posle sinoćneg nastupa, naša učesnica je favorit za pobedu!

Nijedan austrijski medij nije propustio da akcentuje koliko je Bojana Stamenov iz Srbije bila izvanredna, uz konstataciju da nijedan drugi izvođač nije “pokupio” toliko aplauza. Prozvali su je i “kraljicom srca”.

“Prese” je naglasio da je nastup “srpske Adel” bio vrhunac polufinala, a bečki “Kronen cajtung” preneo je da je Bojana moćnim glasom i miksom pop i disko zvuka zaslužila frenetičan aplauz.

Da su novinari širom sveta impresionirani našom predstavnicom, dokazuje i podatak da su tokom njenog nastupa u pres centru dvorane “Štathale” svi u glas pevali pesmu “Beauty never lies”.

Zvanični Tviter nalog Evrosonga šerovao je kratak snimak Bojaninog nastupa uz komentar “Da li je krov i dalje tu? Vau, kakav divan glas!“.

“Indepedent” preneo je da je Srbija nastupom pokazala da je jedan od glavnih favorita za “krunu”, kao i da je iznenadila Evropu.

Britanski “Telegraf” akcentovao je da je naša pesma nezaboravna i najupečatljivija te večeri, a za Bojanu su prokomentarisali da je “raskošna dama koja je pokazala da je u redu biti drugačiji“.