SRPSKA APOTEKARKA ZALUDELA MUŠKARCE: Ana žari i pali na TikToku, njeni SNIMCI “leče sve boljke” (VIDEO)

Ana Milanović (45) svojim atraktivnim izgledom zaludela muškarce u Srbiji.

Printscreen TikTok/@anamilanovic23

Apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca potpuno je osvojila društvenu mrežu TikTok svojim videima na kojima u atraktivnom izdanju, u belom mantilu sa neodoljivim dekolteom, u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima. Šaleći se, naravno, kako i sama kaže za portal Telegraf.rs.

Ova Kragujevčanka već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove koji su zapalili srpsku javnost, njena je, jer je, kako navodi, kasnije završila i farmaciju.

@anamilanovic23???#fyp #fypシ #foryoupage

♬ Aspirin – Seka aleksic

Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije mogla ni da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

– Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u kovid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže – započinje naša sagovornica.

@anamilanovic23???Hej hej#fypシ #fyp #foryoupage

♬ Ah,tugo, tugo – Elma

Ana navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismevanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu dana nalazi na prvoj liniji borbe protiv kovida, Milanovićeva navodi da je i sama preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju sem vakcina – nemamo.

– Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente – ističe naša sagovornica.

Bili smo jako uplašeni

@anamilanovic23Samo za tetkino?❤❤❤#fyp #fypシ #foryoupage#croatos

♬ original sound – Natasa Andova

Ana podseća da je Kragujevac u jednom trenutku bio jedno od najvećih žarišta korona virusa u Srbiji, te da je svo medicinsko osoblje preumorno.

– Čini mi se da prva dva meseca, kada je krenula korona, nismo viđali svoje porodice, bili smo u karantinu, u jednom hotelu. Prali ruke non stop, bili jako uplašeni jer ništa o kovidu nismo znali – priseća se ona.

Milanovićeva, kao apotekarka, preporučuje unos vitamina C i cinka kao najbolji način da ojačate imunitet.

@anamilanovic23HITNU SAM POMOĆ DOBILA VEČERAS….VOLIM VAS DO LUDILA????❤❤@zuja_008 @licanka39 @josi_dinocazin_croatosfp @__samko___ @zuja_fanpage1

♬ original sound – Muzika_Sa_Balkana

Inače, kako kaže, za njen izgled zaslužna je genetika, jer za vežbanje i teretanu i nema vremena.

– Doduše, mnogo radim, i u Kliničkom centru, i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena… – navodi Ana, koja je, inače, majka jednog dvadesetpetogodišnjaka.

Ova privlačna apotekarka na TikToku trenutno ima oko 45.000 pratilaca koji se ne libe da joj u komentarima ispod videa ukažu na njen seksepil.