SRPSKA JUTJUB SENZACIJA: Evo koliko ZAPRAVO zarađuje Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jedan je od najpopularnijih Jutjubera u regionu.

instagram/bakaprase

On svakodnevno privlači pažnju svojim objavama, videima, a oni koji ga ne vole prozivaju ga zbog toga što nosi brendirane stvari, skupocene satove i vozi skupocene automobile, kojima se posebno hvali preko druđtvrnih mreža.

Mnogi se i danas pitaju koliko ovaj dvadesetčetvorogodišnjak zarađuje, kad sebi može da priušti život na visokoj nozi, a nedavno je otkriveno da je njegova zarada samo za mesec septembar 2019. godine iznosila neverovatnih 3.266.950 dinara, što je skoro 27.700 evra!

View this post on Instagram

SVE VAS VOLIM I HVALA ❤️

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Reč je o prihodima s Jutjuba, gde je na njegov kanal preplaćeno skoro 1,6 miliona ljudi. Međutim, tu su i zarade od brojnih promocija, reklamiranja različitih proizvoda i pojavljivanja na događajima.

Baka Prase je, inače, završio samo srednju školu, a kako je svojevremeno istakao u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, srećan je.

Želeo sam da posle muzičke škole napravim pauzu, nisam znao želim li da upišem akademiju. Međutim, kada sviraš klavir, problem je ako napraviš godinu dana pauzu, to ti izađe iz prstiju. Moraš opet da učiš iste stvari i pokrete. Roditelji su insistirali da upišem jer oboje imaju po dva završena fakulteta. Izašao sam na prijemni, klavir sam super odsvirao, ali zbog proseka iz škole i solfeđa, koji nosi jezivo malo poena, nisam upisao akademiju. Koliko god čudno zvučalo i loše, srećan sam što nisam upisao fakultet, jer mi se posrećilo i otvorila su mi se mnoga vrata. Imao sam sposobnosti da igram igrice, da mogu da zaradim i onda sam igranje preneo na Jutjub – rekao je svojevremeno u jednoj emisiji na “Pinku” Baka Prase, koji je karijeru na Jutjubu počeo kao gejmer