SRPSKA PEVAČICA U PROBLEMU: Nestali SNIMCI i FOTOGRAFIJE iz njene privatne arhive?

Nataša Bekvalac
Promo

Privatni snimci popularne pevačice sada su u tuđim rukama, pa se zanosna plavuša nalazi u potencijalnom problemu.

 

Domaća štampa prenosi da je Nataša Bekvalac u panici zbog diskova sa privatnim snimcima i fotografijama, koje ne može da nađe i brine da ih je neko ukrao.

Pevačica strahuje zbog snimaka nastalih dok je bila u braku sa vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, pošto su privatne fotografije iz tog perioda već isplivale u javnost – tabloidi su objavili fotke na kojima je Nataša toples u bazenu, a Ikodinović sedi na toaletnoj šolji bez odeće.

– Ona ni sama nije sigurna šta je na tim diskovima, ali je njen brak sa Dačom bio buran i strastven, i voleli su da eksperimentišu. Kao i mnogi parovi, i oni su imali svoje seksi snimke. Najviše se plaši da ti snimci ne dospeju u medije – rekao je za Informer izvor blizak pevačici.

Nataša i Dača venčali su se 2005. godine. Šest godina kasnije par se razveo, navodno zbog preljube, nakon čega je Nataša bila verena za pobednika rijalitija Survivor Vladu Vuksanovića. Nekoliko godina kasnije se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, od kojeg se razvela pre nekoliko meseci, a sada uživa u vezi sa srpskim biznismenom Lukom Lazukićem.