“SRPSKI” MIK DŽEGER: ROKER koji je “žario i palio” bivšom JUGOSLAVIJOM postaće TATA u 62-oj godini

Zele Lipovača
Instagram/mddarko

Legendarni gitarista, koji je već dugo godina jedan od najcenjenijih instrumentalista i autora u regiji, uskoro će postati otac u 62. godini života.

Da, kćerkica je na putu – rekao je Sead Zele Lipovača, dodavši kako ne voli da se o njegovom privatnom životu mnogo piše.

Ovakav stav svakako ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je jedan od osnivača grupe „Divlje jagode” tokom cele karijere svoju privatnost držao daleko od očiju javnosti.

Ja ne želim o tome pričati niti sam ikada bio taj tip. Ne želim dete uopšte u to da uvlačim niti će biti slika deteta po novinama. To je moj privatni život i mislim da nema nikakve potrebe. Ja nisam ta estrada i nemam veze s ovom balkanskom estradom, nisam taj tip. Ovo sam što jesam – svirač i kome paše da me pita o gitarama i rokenrolu, to je to – objasnio je on tokom telefonskog razgovora, dodajući da nikada javnost nije bila upućena u njegov privatni život.

 

#divljejagode #koncert #zelelipovaca #divljejagode??? #rnr #rockandroll #rokenrol

Објава коју дели Dragan Đurić (@draganduric_cobu9) дана

A upravo to objašnjava i činjenicu da nam ovaj legendarni muzičar nije otkrio ime žene s kojom će dobiti kćerku, ali je nedavno u intervjuu objasnio kakve žene poštuje.

Pre svega, mora biti ženstvena, a zatim da je to osoba koja razmišlja i ima slične navike i poglede na svet kao i ja. Ne verujem u teoriju da se suprotnosti privlače, nego verujem da je uspešna veza spoj onih koji uživaju u istim stvarima – rekao je Zele.