“SRPSKI POP ALHEMIČAR” sprema koncert u Beogradu i donosi DAH SVETSKE SCENE

Luke Black, mladi kantautor i producent, čija pojava i muzika kod nas donose dah svetske scene, održaće 29. juna koncert u Elektropionioru u Beogradu.

Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće “Universal Music” u prethodne tri godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.

Nakon uspešne turneje u Kini, domaća štampa okarakterisala ga je kao “novog Valtera”, a ovogodišnji srpski predstavnici na Evroviziji Sanja Ilić & Balkanika odabrali su baš njega da napiše tekst za englesku verziju njihove pesme “Nova deca”.

Lukin ogroman talenat pretočen je i u njegove autorske pesme “Demons”, “Holding On To Love”, “D-Generation”, “Walpurgis Night”. Pored ovih pesama, na predstojećem koncertu publika će imati priliku da čuje i obrade pesama njegovih omiljenih autora poput Ledi Gage, Lane del Rej, Merilina Mensona.

Na koncertu 29. juna u prostoru Elektropionir (Cetinjska 15, Beograd) Luke Black će premijerno izvesti i neke od pesama koje će se naći na njegovom novom albumu, čiji izlazak se očekuje sledeće godine.

– Mnogo mi je drago da imam priliku da nastupam u svom omiljenom gradu ponovo, nakon godinu dana. Elektropionir će biti obojen svetlom i vizualima koji na savršen način prate moj zvuk i ideju elektro-pozorišta, koje donosim na scenu. Ceo performans biće sinteza tvrdog elektronskog popa, ali i intimne atmosfere samo uz zvuk klavira. Sam nastup će biti i najava za predstojećeg EP izdanje koje izlazi ubrzo nakon koncerta – kaže Luke Black.

Ne propustite koncert momka koga u regionalnim medijima nazivaju “srpskim pop alhemičarem”!