SRPSKI SPORTISTI TUGUJU: Evo kako su se Vlade Divac i Đoković oprostili od Kobija Brajanta

Brojni svetski sportisti oprostili su se od legende NBA lige Kobija Brajanta, koji je poginuo u padu helikoptera u Kaliforniji.

Vlade Divac
Youtube screenshot

Kobi Brajant i njegova ćerka Džijana bili medju devet osoba koji su poginuli u padu helikoptera i ta vest pogodila je ceo sportski svet.

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac je izjavio saučešće porodici.

– Kobi je mnogo voleo košarku i svoju porodicu. Dok razmišljam o njegovoj neverovatnoj zaostavštini prvo mi pada na pamet njegov takmičarski duh i to kako je inspirisao milione ljudi širom sveta. Kao otac, smrt Džijane je užasna. Moje srce ide Vanesi, njihovim ćerkama i svima koji su pogodjeni – napisao je Divac na svom Instagram profilu.

Oglasio se i srpski teniser Novak Djoković.

Moje srce istinski tuguje zbog vesti. Kobi je bio sjajan mentor i prijatelj. Nema dovoljno reči kojima bih izrazio saučešće porodici Brajant i svakoj porodici zbog ove tragedije“, napisao je Djoković.

– Neka Bog blagoslovi Džijanu i tebe. Hvala ti što su bio tu za mene i što si inspirisao ceo svet. Hvala ti što si nama sportistima pokazao kako da se takmičimo i poštujemo sport. Hvala na najvećoj zaostavštini koju si nam ostavio. Nikad neću zaboraviti tvoj osmeh koji je širio pozitivnu energiju gde god si se pojavljivao. Tvoja ćerka i ti bićete zauvek u našim srcima – naveo je Djoković.