SRUŠEN “GANGAM STYLE”: Novi rekord je postavljen, a ovo je NAJGLEDANIJI VIDEO NA JUTJUBU! (VIDEO)

JuTjub
Pixabay.com

Osim što je postala najstrimovanija pesma svih vremena i najslušanija pesma na španskom jeziku u Americi još od 1996. godin i "Makarene", svetski hit "Despasito" sada je poneo titulu i najgledanijeg video-snimka na Jutjubu oborivši sve rekorde sa preko tri milijarde pregleda!

 

Iako je “Gangnam Style” koji je dugo držao prvo mesto na ovom kanalu tek pre mesec dana zamenio hit “See you again”, već u petak došlo je do promene na listi. Jutjub je objavio grafikon koji pokazuje kako je “Despasito” rastao po broju pregleda u odnosu na druge svetske hitove.

Grafikon pokazuje da je ostvarenje Luisa Fonsija i Dedija Jenkija za najkraće vreme dalo najbolji rezultat u istoriji Jutjuba. Snimak je objavljen u januaru ove godine i sa svega šest meseci postao je najgledaiji.

Fonsi je istakao da je pesmom postignut neverovatan uspeh, ne samo za njega, već i za latino muziku i njihovu kulturu, navodi se u saopštenju Jutjuba.

Sve što se desilo u prethodnih šest meseci premašilo je sva moja očekivanja i zahvalan sam ljudima koji su u pesmi uživali, pevali je, igrali uz nju i delili je, rekao je.

Dedi Jenki je svoju zahvalnost pokazao video-snimkom koji je objavio na svom Instagram profilu.

Muzička industrija se promenila, pravila su promenjena, Jutjub ima velikog udela u tome i ja sam to prepoznao – rekao je on.

Jutjub je takođe prepoznao rast latino muzike na celoj svojoj platformi. Više od trećine najistaknutijih umetnika na Jutjubu jesu upravo latino zvezde čiji su video-snimci ove godine premašili milijardu pregleda.