Šta donosi egzaktan kvadrat Jupitera i Saturna: Nikako ne radite ove stvari do 28. marta

horoskop
Pixabay.com

Do 28. marta 2016. godine očekuje nas pomračenje Meseca, Merkur ulazi u znak Ovna i imamo egzaktan kvadrat Jupitera i Saturna. Drugim rečima, velike promene su pred nama...

 

Merkur menja retoriku i od ćutljive Ribe pretvara se u vatrenog, brzog govornika, kažuju se reči kao vatrene kugle, sve putuje kraćim, bržim putem, nema promišljanja, stoga svi vi kojima nije ovo prirodno – oprez. Ne ispaljujte bez razmišljanja. Frustracija je iza svakog ugla.

Kvadrat Jupitera i Saturna ne događa se često i drevni astrolozi imaju prilično kataklizmična upozorenja za ovaj aspekt, ako ga nemate u natalnoj karti, ne brinite ni za nebo. Jedna preporuka stoji – ne započinjite nikakav novi poduhvat u sredu 23. marta 2016. godine.

Praktično životno, pritajite se pred ovim aspektom i ne dajte se da vas uvuku u tuđe drame, a biće ih. To ne znači da otpišete prijatelja u nevolji, to znači da histeriju drugih ljudi ne doživljavate kao svoju. Svako od nas nosi svoj krst i sam ga mora do kraja izneti. Ničija odgovornost nije nositi težinu tuđeg života i njegovih izbora. Ništa na nebu ne poziva na sebičnost, poziva na zdrav razum.

Napišite uopšteno za ovu nedelju natpis zdrav razum! Nalepnica, natpis, u autu, na poslu, na vratima kupatila, na frižideru. Na svim mestima će vam biti potreban podsetnik “Zdrav razum”! Pa bili vi ti koji ludujete ili ste okruženi takvima, vreme je za malo revizije ponašanja i odnošenja.