ŠTA JE ISTINA? Evo šta Dara Bubamara kaže o incidentu na aerodromu u Cirihu

Bizaran trenutak u životu pevačice.

printscreen

Prošlo je tačno deset godina od događaja zbog kojeg Dara Bubamara važi za jednu od najzabavnijih ličnosti na estradi.

Naime, te 2012. Dara je navodno iskeširala 5.000 švajcarskih franaka na ciriškom aerodromu kako bi platila kaznu zbog posedovanja kopija kofera marke „Luj Viton“.

Vukla je dva kofera kad joj je u aerodromskoj zgradi prišlo nekoliko ljudi sa službenim legitimacijama“, otkrio je tada izvor Kurira koji se našao na licu mesta, i dodao:

Dara je u prvi mah bila zbunjena, spustila je putne torbe i, shvativši šta joj govore, pocrvenela kao bulka. Oko nje su se ubrzo okupili znatiželjnici, pa se pomerila u stranu. Otvorila je oba kofera i ubrzo počela da prebacuje stvari u najlon kese, a koferi su zaplenjeni pošto je odmah ustanovljeno da su kopije. Dara je zbog toga morala da plati kaznu od pet hiljada franaka, ali blam i podsmeh prisutnih mnogo su gora kazna od novčane.

Pevačica je potom s kesama u rukama napustila „mesto zločina“, dok su falš koferi ostali u rukama inspektora iz „Luj Vitona“. Ovo se desilo zato što su čelnici čuvenog brenda još nekoliko godina pre tog trenutka obznanili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovim znakom hapsiti ili novčano kažnjavati.

Dara je, prema pisanju pomenutog medija, novinarima spustila slušalicu kada su joj postavili pitanje u vezi sa ovim događajem, a kasnije je ipak demantovala da je imala lažne „luj viton“ kofere i da je platila kaznu.

Poslednjih deset godina ulažem u karijeru, pa sve trošim na torbice. Ponekad pomislim i da sam bolesna koliko ih imam. Ne mogu da verujem da se naši pevači ne bune kada se napiše tako nešto. Oni misle da je to marketing. Kakav marketing? Meni ne treba loša reklama“, rekla je tada Dara Bubamara za „Ekskluziv“.