ŠTA LI ĆE MEGAN REĆI? Bivša ljubav princa Harija staje na ludi kamen

Sada kada je njegov brak sa Megan stabilan i ispunjen ljubavlju, bivše deluju kao davna prošlost.

Megan Markl
BETA

Princ Hari uživa u braku i ljubavi sa Megan Markl sa kojom ima i sina. 30-godišnja glumica i bivša partnerka princa Kresida Bonas staje na ludi kamen, a spekuliše se hoće li se na ceremoniji pojaviti i njen bivši dečko.

Glumica je okončala vezu sa princem nakon 2 godine zabavljanja 2014. godine, ali su njih dvoje ostali u jako prisnom odnosu. Ona je prisustvovala kraljevskom venčanju 2018. godine i možda će kraljevskom paru uzvratiti pozivnicom za njeno venčanje.

Iako neće na glavi nositi kraljevsku tijaru, sa kojom je bila često zamišljana, ona na ruci odnedavno nosi predivan verenički prsten sa velikim kamenom, okruženim sitnijim kamenčićima.

Verovali ili ne, ona je verena za drugog Harija, ali ovaj nije kraljevske krvi. Zove se Hari Ventvort Stenli, a upoznali su se na fakultetu.

Iako je sa princem bila u vezi svega par godina, mnogi su je videli pored njega za ceo život. Njihova veza bila je izuzetno jaka i stabilna. Ipak, model i glumica nije mogla da podnese pritisak javnosti i sve što sa sobom donosi položaj člana kraljevske porodice. Kada su se rastali, ostali su prijatelji, a njemu je drago što je ponovo srećna pored nekog drugog, pogotovo sada kada je i on u srećnom braku.

Kako želi da se Hari pojavi na njenom venčanju, verovatno će poslati pozivnicu i za Megan. Novine su pisale da Megan i Bonas imaju dobar odnos, a ako sa nekom bivšom Megan nije u dobrim odnosima, onda je to Čelsi Devi. Hari je sa njom bio u vezi sedam godina tokom kojih su se rastajali i mirili iznova i iznova. Ona je navodno njegova prva ljubav, pa se Megan ne raduje da se nađe u njenoj blizini, piše Cheet Sheet.

Izvor blizak paru otkrio je da se Megan posebno potrudila da se Čelsi ne nađe ni pod tačkom razno na spisku zvanica za zabavu posle venčanja.loading...