Šta muškarci prvo primete na devojci i na osnovu čega joj dodele epitet ‘dobre ribe’?

Devojke, sve vas verovatno zanima gde sve to ide naš pogled u trenutku kada nam privučete pažnju. Da li su nam najbitnije grudi i guza ili tu postoji još nešto na osnovu čega vas stavljamo u kategoriju 'dobrih'?

Na osnovu rezultata iz gomile testova sa interneta na ovu temu sastavili smo top listu stvari pomoću kojih vas muškarci ocenjuju.

Pročitajte i saznajte da li ste „dobra riba”?

 

Oči
Ima nešto i u očima. Ne kaže se džabe da su oči ogledalo duše. I vaš pogled se može razvrstati u nekoliko kategorija. Tako postoji pogled nevinašceta kao i „kurvanjski” pogled. Ocena je subjektivnog karaktera i isključivo zavisi od prirode posmatrača!

 

Osmeh
S obzirom da se nalazi blizu očiju bacimo pogled i na vaš osmeh. I način na koji se smejete može nam reći mnogo toga. Da li je to onako stidljivo ili glasno, ili se uopšte ne smejete? Osmeh nam može otkriti i kakve zube imate.

 

Grudi
Pogled nam se spušta sa očiju i osmeha, i na red dolaze grudi. Ovde se malo duže zadržavamo i u našem mozgu počinje rekonstrukcija – kako izgledaju vaše bliznakinje golišave? Dakle, veoma bitna stavka za nas muškarce. Još jedna važna stvar: velike grudi se „ne računaju” ako ste „buca” :).

 

Kosa
Iznenađujuća činjenica za muški rod, jer često ni ne primetimo da su nam se rođene devojke ofarbale iz crne u plavu boju. Ali, zdrava, gusta i čista kosa je jako seksi.

 

Težina
Iako zvuči plitko, tako je. Da ne bude zabune – često i ne osuđujemo višak ili manjak kila, samo konstatujemo situaciju.

 

Noge
Vrlo bitan deo tela. Duge noge koje vas čine vitkom i elegantnom vrlo često mogu da nadomeste nedostatak, recimo, u grudima.

 

Stil
Smisao za modu nije rezerviran samo za homoseksualce. Mi ne procenjujemo da li na sebi imate skupe krpice nego pokušavamo da saznamo nešto više o vama na osnovu pojave. Garderoba je u neku ruku vaša lična prezentacija bilo da ste elegantno i odmereno obučene ili provokativno sa elementima animal printa. No, o ukusima ne treba raspravljati ali je činjenica da svako ima svoju „publiku”.

 

Guza
Mnogima i najbitnija stvar na vašem telu. Možda vam promiče kako je zagledamo jer ste okrenute leđima pa nas ne vidite. A ako smo iza vas, budite sigurne da je naš pogled na vašoj stražnjici.

 

Koža
Znate vi ovo vrlo dobro inače ne biste trošile tolike novce na razne pomade. Bilo kako bilo, nežna i čista koža je tako seksi. Jedan od osnovnih razloga zašto dobar deo muškaraca preferira devojke mlađe od sebe.

 

Visina
Neki vole visoke, neki niske tako da je sve stvar ukusa. Ova stavka ne treba da vas brine jer ćemo mi nakon provere ostalih delova tela visinu samo konstatovati i verovatno uporediti sa svojom, ali to je već naš problem.

 

Dakle, kada odmerimo sve ove stavke i u ukupnu ocenu ubacimo i vaš personaliti dobijemo konačni rezultat od kojeg zavisi da li možete dobiti sertifikat „dobre ribe” Eto, iskreno, onako od srca!

 

S poštovanjem,
Muškarci

 

A ako želite da saznate koji će najnoviji trend sve „dobre ribe” furati ovog leta – evo odgovora:

 

 loading...