ŠTA NAS SVE OČEKUJE: Da li ste spremni za drugu sezonu HIT SERIJE ‘Ubice mog oca’ ? (VIDEO)

Ubice moga oca
youtube/printscreen

Srpska televizijska serija 'Ubice mog oca' koja je postigla veliku popularnost u godini za nama sinoć nam je samo još više 'zaglocila maštu' i učinila da sa nestrpljenjem iščekujemo početak druge sezone u kojoj nas očekuje još više zapleta, a gledaocima će pažnju privući i svetske poznate zvezde.

 

Sinoć smo u poslednjoj, desetoj epizodi prve sezone, konačno saznali koje ubica Milice Despotović. Mistreija koja je iz nedelje u nedelju okupljala publiku ispred malih ekrana je konačno razrešena, a dok smo mozgali ko bi mogao da bude, serija je u poslednjoj epizodi dostigla vrhunac jer je reč o osobi na koju smo mogli najmanje da posumnjamo – Miličina majka Natalija Despotović, koju glumi Nataša Ninković.

Na kraju serije dogodio se potpuni obrt, koji je najavio i novu sezonu. Baš kada se glavni junaci, inspektor Aleksandar i forenzičarka Jelena, odlučuju da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, Jelena biva ranjana u mafijaškom obračunu jer se sa Aleksandrom zatekla na pogrešnom mestu u porgešno vreme. Kraj nas je učinio još više radoznalim i sada sa nestrpljenjem iščekujemo nastavak. A za drugu sezonu se svašta šuška…

 

Kako domaći mediji prenose, u novoj sezoni gledaćemo i svetski poznata imena. Inspektoru kojeg glumi Vuk Kostić najverovatnije će se pridružiti Rejf Fajns, glumac nominovan za dva Oskara, za uloge u filmovima “Šindlerova lista” i “Engleski pacijent”. Takođe, nastavak serije će, kako je nedavno “Kurir” preneo, biti delom inspirisana tragično nastradalom pevačicom Jelenom Marjanović, koje je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama. Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

Do tada, sve epizode iz prve sezone možete pogledati na OVDE.