ŠTA PRVO PRIMEĆUJETE NA SLICI? Ovaj TEST ličnosti brutalno tačno otkriva ISTINU O VAŠEM KARAKTERU (FOTO)

Devojka i ogledalo
Facebook

Odmaknite se od ekrana i pogledajte sliku - šta ste prvo videli na njoj? Odgovor na to pitanje otkriva mnogo o vašem karakteru!

Želite da znate kakva ste osoba? Ovaj test može mnogo da vam pomogne! Samo, pazite… možda vam se ne dopadne to što otkrijete!

Odmaknite se od ekrana i pogledajte sliku – šta ste prvo videli na njoj? Odgovor na to pitanje otkriva mnogo o vašem karakteru!

Lobanja

Ako ste prvo videli lobanju vi ste pomalo buntovnik, osoba slobodnog razmišljanja, strastvena i jaka.

Lobanja je jedan od najstarijih i najmoćnijih simbola. Za neke predstavlja smrt pa čak i zlo, ali za vas simbolizuje ono čemu jako težite: zaštita, snaga, moć, neustrašivost, mudrost i vođstvo, prevladavanje smrti, preživljavanje kroz teško vreme i besmrtnost.

Vi ste svesni neprocenjivosti vremena i našeg privremenog postojanja u ovom fizičkom svetu. Ovo za vas nije ništa negativno ili depresivno, već priziva svesnost o sopstvenoj smrtnosti i važnosti življenja u trenutku, duhovnog razvoja.

U večitom ste raskoraku. Jednom nogom u blatu, a drugom u raju… Vrlo ste ezoterična osoba, pomalo vuk samotnjak, volite samoću i kontempliranje. Osećate se kao da ste prozreli svet. Težite spiritualnim temama i društvu dubljih ljudi.

Lobanja za vas znači “Carpe diem” – “Iskoristi dan!”, i vi to dobro radite.

Devojka i ogledalo

Vi ste samo naizgled pomalo narcis i ponosni ali ste u suštini romantičar i sanjalica. Ponekad patite od nedostatka samopouzdanja. Uvek pamtite kritike, a zaboravljate pohvale.

Uživate u lepom, u maštanju, kovanju planova, pomalo ste perfekcionista. Često živite u svom svetu. Pedantni do bola. Vrlo ste kreativni, imate smisla za umetnost, estetiku, vi ne poznajete ružno već u njemu vidite potencijal lepote – koju ćete vi tako rado isklesati.

Ogledalo je za vas ne samo simbol telesne već i duhovne refleksije.

Imate vi i svoju tamnu stranu. Ono što krijete od sebe i drugih. Ali ispliva u samoći…

Ponekad vas previše muče misli o sebi, o smislu života, o svrsi, osećate neispunjenost i egzistencijalnu teskobu. Kida vas iznutra.

Ponekad želite da sami sebe viddite onako kako se trudite da vas drugi vide. Nedostaje vam toliko željene jačine volje, odlučnosti, samopouzdanja… usprkos tome što su upravo to kvaliteti koje se trudite da pokažete. čak i ako ih nemae. Previše ste zabrinuti kako vas drugi doživljavaju, kao da se trudite da sakrijete vaše pravo ja, koje je lepo. Jer je autentično. Jedinstveno i neponovljivo. Savršeno u nesavršenosti.

Zavolite sebe. Neka vam sopstveno odobravanje postane najvažnije… Jer to zapravo i jeste