ŠTA SE DEŠAVA SA MELANIJOM TRAMP? Evo gde je i čime se bavi bivša prva dama (FOTO)

Melanija Tramp, bivša prva dama SAD i dalje privlači pažnju medija. Iako njen suprug Donald Tramp više nije predsednik, ljude širom sveta zanima gde je sada i šta radi lepa Trampova supruga.

printscreen

Ona je u javnosti poslednji put viđena kada se par iseljavao iz Bele kuće krajem januara 2021. godine. Tada su otišli na svoje imanje na Floridi. Posle inauguracije Džozefa Bajdena kao predsednika SAD, bivši predsednik Donald Tramp se sa suprugom iz Vašingtona zaputio na Floridu.

Zanimljivo je bilo da se nakon izlaska iz aviona Melanija Tramp nije ni na tren zadržala ispred objektiva foto-reportera, već prosto odšetala, ostavljajući svog supruga samog ispred kamera.

Osim toga, kada su se vrata aviona otvorila, mnogi su se iznenadili kada su videli Melaniju u širokoj narandžasto-teget „Guči“ haljini – veliki kontrast u odnosu na crni „Šanel“ sako i „Dolče i Gabana“ suknju, koje je nosila izlazeći iz Bele kuće.

Nakon toga se Donald s vremena na vreme oglašavao u medijima, ali Melanija nije. Ona je vreme provodila povučeno.

Ona se međutim, često oglašavala na svom Tviter profilu gde je objavljivala fotografije i snimke koji su nastali proteklih godina u različitim prilikama. Tako se osvrtala na posete u kojima je bila kao prva dama SAD. Takođe je svojim pratiocima čestitala praznike i značajne datume koji su usledili nakon što je par Tramp napustio Belu kuću.

Povodom uskršnjih praznika koji su proteklog vikenda obeleženi i u SAD, tamošnji mediji su pisali da su Trampovi praznik proslavili na Floridi sa celom porodicom.

Oni su prisustvovali crkvenoj službi u Palm Biču, a onda je usledio lov na uskršnja jaja u privatnom klubu. Američki mediji su pisali kako su videli Melaniju i Donalda da večeraju sa sinom Baronom u trpezarijin svom klubu na Veliki petak.

Tada su bivši američki predsednik i prva dama prisustvovali bogosluženju u nedelju u crkvi u Palm Biču, gde su ih svi javno pozdravili, a usledila je i dobrodošlica starijeg pastora Toda Muslinsa. Dobili su aplauz, a mediji pišu da je Melanija mahnula okupljenoj grupi ljudi.

Melanija se u nedelju oglasila i na Tviteru gde je svojim pratiocima poželela srećan Uskrs.

Iako je porodica u nedelju izgledala srećno i nasmejano, izvor je rekao da se čini da je Melanija poslednjih nedelja u veoma lošem raspoloženju.

Melanija se ponaša kao da nije istinski srećna ali prihvatila je ono što se od nje traži da bi živela životnim stilom u kojem uživa. Obožava banju, lepotu na otvorenom i evropski ambijent u kojem mnogi uživaju u Mar-a-Lagu. Sigurno je reći da igra igru iz lične koristi. Ovde to nije loše”, dodaje se.