Šta se krije iza ŠARMERSKOG STAVA i MISTIČNOG OSMEHA? Na videlo izašle MRAČNE TAJNE Džonija Depa

Džoni Dep
Beta

Dok njegovi advokati i prijatelji pokušavaju da ga predstave kao čoveka koji ni mrava ne bi zgazio, razotkrivena je i druga, mračna strana ličnosti holivudskog glumca, koji je trenutno u centru skandala zbog razvoda od Amber Herd i optužbi da ju je pretukao.

 

Kako piše “New York Post”, Džoni je jednom prilikom tokom pijanog napada besa, pokušao da uguši Amber jastukom. Ovo je otkrila prijateljica glumice, koji tvrdi da joj je Amber poslala poruku nakon ovog incidenta, koji se navodno odigrao prošlog decembra.

Izvor dodaje da je potom otrčala u Amberin stan u Los Anđelesu, gde ju je pronašla ugruvanu i u modricama, a pramen kose joj je bio počupan sa glave.

– Rekla mi je tog dana da se plaši za svoj život – tvrdi anonimna prijateljica, i dodaje da ovo nije prvi put da je videla da Dep pod dejstvom alkohola napada Amber.

Mediji pišu i da je Džioni jednom prilikom povredio ruku nakon što je udario zid tokom svađe sa svojom suprugom, zbog čega je mesec dana morao da odsustvuje sa snimanja filma “Pirati sa Kariba”.

Ovaj incident odigrao se u martu 2015. u Australiji. Zbog toga je morao da se vrati u SAD kako bi operisao ruku. Mediji su tada preneli vesti o ovoj povredi, ali nisu bile poznate okolnosti kako je do nje došlo.