O onome što posada aviona vidi na radnom mestu može se snimiti film ili napisati knjiga.

 

Po izboru “Biznis insajdera” donosimo vam ono najgore što su stjuarti i stjuardese zatekli nakon odlaska putnika ili za vreme njihovog boravka u avionu.

Prljave pelene u sedištu

Sletanje zbog smrada
 

Avion Britiš Ervejsa na liniji od Londona do Dubaija morao je da se vrati u London zbog smrada koji je dolazio iz toaleta. Jedan od putnika je imao probavnih problema, a osoblje aviona je to ocenilo kao zdravstveni i sigurnosni rizik.

Životinje na sedištu

Opasno nestrpljivi putnici
 

Pre dve godine putnik Čajna Istern Erlajnsa želeo je da iz aviona izađe pre, pa je nakon sletanja aktivirao tobogan za evakuaciju.

E-cigarete koje eksplodiraju
 

Ove godine let američkog Delta Erlajnsa bio je pomeren nakon što je električna cigareta jednog putnika eksplodirala prilikom ukrcavanja.

Pauci u avionu

Čudni zahtevi putnika
 

Putnici su, prema rečima jedne stjuardese najčešće znali da traže obične stvari popu olovke (da očiste uši), odvijač (da razdvoje sedišta), kašičicu, slamku i nož.

Čudne stvari na glavi

Zaboravljene životinje
 

Nije retkost da ljudi zaborave svoje ljubimce u avionu. Osoblje je tako pronalazilo sokolove, ribe, žabe, kornjače i papagaje.

A neki su poput svinja

Neki decu ostave bilo gde

Ima i onih koji su lenji da ustanu do WC-a, ali zato imaju bocu

Strašan strah od letenja
 

Jedna žena se toliko bojala letenja da se nakon ukrcavanja zatvorila u ormar kraj WC-a, skupčala u fetalni položaj i počela da cucla palace. Kasnije je rekla da je zaboravila da uzme lek protiv anksioznosti.loading...