ŠTA VAS ČEKA OVOG LETA? Kineski horoskop za jun 2016.

Kineski horoskop
nuttakit/freedigitalphotos.net

Pročitajte šta vam je to kineska astrologija pripremila za mesec jun!

 

Pacov
Ljubav

Ulazite u ovaj mesec dosta nesigurni u emotivnog partnera. Osećate se preemotivno, ranjivo I smatrate da ne dobijate dovoljno ljubavi I pažnje od voljene osobe. Pokušavaćete da pronađete izgovore sami za sebe da je druga strana prezauzeta poslom

I obavezama, ali u suštini – ono što vas najviše plaši I što vam se najviše mota u glavi jeste strah od toga da je njegova pažnja usmerena prema nekom drugom. Pokušajte da malo racionalnije sagledate situaciju I ne dižite odmah paniku – lako je moguće da preterujete po ovom pitanju. Usamljeni pripadnici znaka mogu ući u tajni odnos sa osobom koja je zauzeta ili nekim ko nije spreman da se emotivno obaveže. Razmislite da li je ovo ono što želite.

Posao

Ako smatrate da je poslovno okruženje trenutno prožeto konkurencijom, ogovaranjem I nekim lošim postupcima – verovatno ste u pravu. Dosta turbulencije, napeti odnosi sa kolegama I biće teško održati kakvo takvo mirno stanje većim delom juna.

Niste zadovoljni trenutnim rezultatima, a shvatate da sada malo toga možete učiniti da biste popravili stvari. Na žalost, neophodno je da čekate I budete strpljivi, da bi se neke situacije razrešile I otvorile vam put. Privatni segment je nešto bolje postavljen, kao I saradnje sa strancima. Finansijska situacija je promenljiva, a u trećoj dekadi juna vas čekaju povećani troškovi.

Zdravlje

Kod vas su još uvek aktuelne povremene virusne I bakteriološke infekcije. Takođe, trebalo bi prekontrolisati stanje zuba I desni.

Bivo
Ljubav

Usamljeni pripadnici znaka mogu imati dilemu tokom ovog meseca. Naime, sa dve osobe ste u kontaktu I ne možete da poreknete da vam vreme provedeno I sa jednom I sa drugom izuzetno prija. No,I sami ste svesni da ovakva situacija ne može dugo trajati I da je vreme da se odlučite. Ako već želite pravi savet, on bi bio – ostavite svoju odluku za poslednju dekadu juna. Kod pojedinih I dalje postoji provlačenje kroz misli neke osobe iz prošlosti, a druga dekada bi vam čak mogla doneti I susret sa njom. Međutim, izgleda mi da če sve ostati samo na lepom susretu I evociranju nekih zajedničkih trenutaka. Kod onih u vezama I brakovima ovo je solidan period koji će samo dodatno učvrstiti vaš odnos.

Posao

Poslovni period koji je pred vama neće obilovati nekim velikim šansama I mogućnostima za preokrete, ali će vam ipak dati jednu dozu predaha od napetosti I brzih dešavanja iz prethodnog meseca. Prilično dobra finansijska situacija I mogućnost da zatvorite neke neizmirene obaveze, još će vam dodatno doneti jedan opušteniji stav na poslu.

A u poslovnom okruženju povremene nesuglasice, kancelarijska ogovaranja – sve regularno I ništa van uobičajenog proseka. Malo će vas nervirati lagodan odnos kolega prema njihovim obavezama, jer to I vas dodatno usporava, ali nećete praviti neku veću dramu oko toga.

Zdravlje

Ono što bih vam svakako preporuča jesu neke promene u ishrani I veće bavljenje rekreacijom. I sami ste svesni da ste se dosta opustili I usedeli. Stariji mogu imati blažih problema sa kičmom.

Tigar 
Ljubav

Za nove ljubavne dogodovštine slobodnima je ovaj mesec “dušu dao”. Udvarači će se rojiti oko vas, a vi ćete biti u odličnom raspoloženju. Još kad se sredinom meseca pojavi osoba koja želi da vam sve želje I željice ispuni I obaspe vas znacima pažnje, bićete na sedmom nebu, spremni da joj se prepustite u potpunosti.

Uživajte u danima koji su pred vama, ne požurujte situacije I pustite da sve ide svojim tokom – na pravom ste putu ka jednom ozbiljnijem odnosu! Tigrovi u emotivnim vezama I brakovima biće raspoloženi za planiranje prinove. Takođe, jun mesec vam donosi želju I potrebu da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, da se više posvetite jedno drugom I izgradite stabilniju vezu.

Posao

Prva I treća dekada juna će biti najbolje u finansijskom segmentu, dok biste u drugoj mogli lakomisleno uleteti u neke investicije I izgubiti novac. Takođe, taj period je istovremeno I sa povećanim troškovima, pa na vreme povucite ručnu kočnicu da se ne biste bespotrebno “zaglibili”.

Onima koji rade u većim firmama ili su često u kontaktu sa javnošću, u prvoj dekadi meseca je sve otvoreno za dodatni proboj ili unapređenje. Ne oklevajte ako vam se prilika pruži – zgrabite je! Koraktan odnos sa kolegama I šefovima.

Zdravlje

Starija populacija neka kontroliše nivo šećera u krvi, ali I opšte stanje krvnih sudova. Kod mlađe populacije moguće alergije ili ekcemi.

Zec
Ljubav

Bili slobodni ili zauzeti, sada možete biti opijeni i zaneseni strašću prema jednoj osobi, iako shvatate da ona ni na koji način nije za vas. Razlike između vas su nepremostive, a tu se kao prepreka može postaviti i vaša ili njena zauzetost.

Ipak, još uvek niste spremni da se odreknete svega ovoga, i evidentno je da će ceo jun biti prožet tajnim susretima i uživanjem. Do prvih naznaka kraja doći će pred sam kraj meseca. Mačke koje su u odnosu koji je već duže vreme pod tenzijom, imaju još jako malo vremena da svoju relaciju srede… ili da odustanu od nje. Sve veze koje su na klimavim nogama mogu biti prekinute u trećoj dekadi juna. Ako smatrate da odnos vredi truda – učinite sve ono što je u vašoj moći da ga i održite!

Posao

Obaveze iz prethodnog perioda su se nagomilale, a i tekući poslovi pristižu u neuobičajeno velikoj količini, pa će pripadnici ovog znaka vrlo često biti pod pritiskom i opterećenjem da li će uspeti da ispoštuju rokove koji su im dati.

Sredina meseca je za vaš poslovni napredak vrlo bitna, jer vam donosi novu ponudu ili dobijanje poslovnog projekta na koji ste dugo čekali. Promenljiva finansijska situacija, naročito su troškovi pojačani. Kraj juna vam donosi podršku neke bitne osobe, ali i mogućnost poslovnog putovanja.

Zdravlje

Mlađima nešto slabiji imunitet i lako gubljenje energije u prvom delu meseca, dok se starijima vraćaju neke hronične tegobe.

Zmaj
Ljubav

Na kraćem putovanju (koje može i ne mora biti vezano za posao) sada možete sresti osobu koja će vas jako zainteresovati. Nešto što će u početku izgledati samo kao avantura i neobavezan odnos, lako se može pretvoriti u mnogo trajniju i važniju vezu za vas.

Moguće je da će u početku neke okolnosti ometati potpunu posvećenost vezi – udaljenost od partnera ili velika okupiranost privatnim pitanjima vas ili druge strane, ali ne žurite već pustite da se sve odvija polako i situacija će se brzo raščistiti. Ukoliko imate partnera i kod vas će biti vrlo aktuelna pitanja potomstva. Sredina meseca je najpogodnija za ostajanje u drugom stanju. Iako će veza povremeno imati uspone i padove, ipak ste dosta dobro…

Posao

U prve dve dekade juna morate malo povući ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju. Novac vam lako klizi kroz prste, a prilivi nisu onakvi kakve ste očekivali. Zato će treća dekada juna nadoknaditi manjak u kućnom budžetu, a pojedini pripadnici znaka će se „čupati“ i kroz povremene i dodatne poslove. Savet nezaposlenima da svoje mesto pod Suncem u poslovnom segmentu potraže u drugom delu juna.

Odnosi sa kolegama će biti napeti sredinom meseca. Aktivirajte saradnje sa strancima, jer sada možete sklopiti dosta povoljan ugovor.

Zdravlje

Starijoj populaciji u drugom delu juna stoje mogućnosti za probleme sa kardio vaskularnim sistemom. Mlađi će imati solidan mesec po pitanju zdravlja.

Zmija
Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi, definitivno niste zadovoljni svojim odnosom sa voljenom osobom. Mislim da grešite jer samo tražite propuste od strane partnera, a svoje mane i ponašanja ne primećujete. Što je najgore, sada možete potražiti „utehu“ na drugoj strani, u nekom neobaveznom odnosu, umesto da se posvetite rešavanju situacije sa voljenom osobom.

Razmislite dobro šta želite, nemojte se posle kajati zbog propuštenih prilika… Ako ste u vezi ste sa osobom koja je zauzeta ili imate nedefinisan odnos sa partnerom, više ne možete da podnosite ove situacije i tražićete da dobijete nešto konkretno. Koliko ćete u tome uspeti, to je već pitanje. Usamljenim Zmijama, trenutno su samo avanture „na tapetu“.

Posao

Novčani problemi će biti najviše prisutni u prvoj dekadi juna, koja je u isto vreme i poslovno najkomplikovanija za vas. Sada može doći do prekida saradnji koje su već „odslužile svoje“, ali pojedini pripadnici znaka mogu ostati i bez radnog mesta.

Ne padajte u dubiozu, nove prilike su jako brzo pred vama, možda je ovaj presek i bio potreban, da bi vas odveo na pravu stranu. Generalno – druga i treća dekada će Zmijama doneti sigurnost u poslovnim partnerstvima, ali i nove prilike za saradnju. Naročito se aktivirajte ka poslovima koji imaju veze sa strancima ili inostranim firmama.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se odreknete nekih loših navika, kao što je pušenje ili konzumacija alkohola. Starija populacija može sredinom meseca imati problem sa očnim pritiskom.

Konj
Ljubav

Ako ste od skora izašli iz nekog emotivnog odnosa, još uvek niste spremni da se upustite u nešto novo. Generalno stoji opterećenost prošlošću i nemogućnost da prihvatite prilike koje će vam život i u ovom periodu pružiti.

Možda su prošla iskustva bila loša i bolna, ali to ne znači da trebate da ostanete zatvoreni za ljubav. Ako ništa drugo, dajte priliku sebi da se u kontaktu sa prijateljima malo opustite, uživate, i sagledate jednu lepšu stranu života. A ljubav će doći….Oni u vezama budno prate partnerovo ponašanje. Ne možete da se otrgnete utisku da vam nešto prećutkuje ili da krije nešto od vas. Pre nego što se pretvorite u detektiva i krenete sa praćenjem, razmislite da li ste uopšte u pravu.

Posao

Gomila obaveza je pred vama, a vi umesto da zapnete i krenete sa njihovim raščišćavanjem, konstantno odlažete početak. U prvoj dekadi meseca ste dosta statični, neaktivni, kao da pokušavate da se pronađete, u suštini – kod vas preovladava nezadovoljstvo postojećim stanjem, a ništa ne radite da to i promenite.

Druga dekada meseca će vas malo trgnuti i pokrenuti iz učmalosti i ostatak meseca je već prilično dobar za vas. Ne delite svoje ideje sa drugima, postoji mogućnost krađe intelektualne svojine. Budite vrlo organizovani i dobro rasporedite svoje finansijske resurse. Troškovi povećani.

Zdravlje

Starijoj populaciji su mogući problemi sa urogenitalnim traktom, dok će mlađi pripadnici znaka povremeno muku mučiti sa nesanicom i zubima.

Koza (Ovca)
Ljubav

Povremeni zajednički trenuci definitivno nisu ono što pripadnici ovog znaka zamišljaju kao stabilan odnos. Susreti između vas i voljene osobe su se proredili, druga strana je u potpunosti zatrpana ličnom ili poslovnom problematikom, a vi već počinjete da sumnjate i pitate se – da li je sve u redu sa nama dvoma?

Nemojte sumnjičenjima i optužbama još više destabilizovati svoju vezu, već iskoristite drugu dekadu juna koja vam daje odlične prilike da više komunicirate, da otvoreno kažete jedno drugom šta vas muči i unapredite svoj odnos. Ukoliko ste usamljeni, za vas je jako zainteresovan neko preko poslovnih okolnosti. Vi osećate takođe privlačnost, ali vas odbija to što je druga strana zauzeta…

Posao

Prvo bih vam napomenula da u finansijskom segmentu morate da budete mnogo odgovorniji nego inače. Prilivi neće biti toliko dobri, a neke veće isplate koje očekujete verovatno će kasniti. Sredinom meseca postoji mogućnost da pozajmite novac ili da uzmete kredit (ili ga pak refinansirate) da bi pribavili dovoljno sredstava za pokrivanje dugovanja.

Iako neće biti blistavih situacija u poslovnom segmentu, ipak je miran mesec pred vama. Nešto lošija komunikacija sa kolegama i nadređenima, ali bez velikih razmimoilaženja. Lako ćete ovo rešiti u svoju korist.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, probavom. Vodite računa o kvalitetu namirnica. Ženama se preporučuje odlazak kod ginekologa na redovnu kontrolu.

Majmun
Ljubav

Ukoliko ste u prethodnom periodu započeli neki tajni odnos sa zauzetom osobom, do kraja meseca ćete shvatiti da ovo nije ono što želite i što vam je potrebno. U dužim emotivnim vezama može doći do neplaniranog ostanka u drugom stanju, što bi „poguralo“ situaciju ka onome što želite

Posao

Pred vama je prilično dobar mesec. Već u prvoj dekadi juna dobićete informacije koje ste očekivali, a koje se tiču posla ili projekta za koji ste jako zainteresovani. Onima koji čekaju produženje ugovora stižu dobre vesti.

Potrudite se da do poslednje dekade juna završite sve ono što ste planirali, jer tada ulazite u period smanjene aktivnosti i možda bi ove dane najbolje bilo iskoristiti za odlazak na godišnji odmor. Tada možete imati povremena sukobljavanja sa kolegama, naročito ako pokušavaju da vaše zasluge pripišu sebi. Finansijski segment je dosta dobar, ali stoji potreba da vratite jedno veće dugovanje.

Zdravlje

Alergija na hranu ili na ubode insekata. Starijim pripadnicima znaka je potrebna kontrola žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Petao
Ljubav

Opterećenost i razmišljanja o bivšem emotivnom partneru trenutno vam ne dozvoljavaju da se tako lako prepustite i otvorite za nove ljubavi. Još uvek se negde u dubini duše nadate da ćete nešto uspeti da pokrenete i obnovite ovaj odnos.

Na žalost, za tako nešto je zaista malo šansi. Poslušajte savet i dozvolite osobi koju upoznajete preko poslovnih okolnosti da vam se približi. Ovo može postati neuobičajeno važan odnos za vas. Pokušajte, dajte šansu ljubavi. Oni u emotivnim vezama istrajavaju u odnosu sa partnerom, iako ni malo nisu zadovoljni kvalitetom svoje veze. Nešto tu fali i ne osećate se sigurno, ali pokušavate da unesete neke pozitivne promene i osvežite odnos sa voljenom osobom.

Posao

U potpunosti ste posvećeni poslovnom segmentu iako će u prvoj dekadi juna okolnosti i odnos sa najbližim saradnicima biti dosta komplikovani i opterećujući po vas. Sve ono što ste pokrenuli odvija se suviše sporo, a sada dobijate samo minimalne rezultate.

Ipak, nemojte odustajati – od početka druge dekade juna stvari će polako početi da se pomeraju na bolje. Lakše ćete izlaziti na kraj sa tekućim obavezama, a pojaviće se i dosta ozbiljne nove ponude. Finansije najbolje u trećoj dekadi juna.

Zdravlje

Problemi sa leđima, kičmom, naročito vratnim i ramenim delom. Žene bi trebale da prekontrolišu stanje hormona i štitnu žlezdu.

Pas
Ljubav

Vrlo korektni odnosi i u emotivnim vezama i u brakovima. Nemojte pokvariti neke lepe trenutke koji vas očekuju time što ćete izbegavati neka pitanja koja partner želi da pokrene. Voljena osoba smatra da je došlo vreme da se vaša veza uozbilji i napreduje, a bračnom partneru je trenutno proširenje porodice na pameti.

Sedite i porazgovarajte, znam da mislite da možda nije pravo vreme za ove planove, ali makar saslušajte voljenu osobu, pa onda odlučite šta i kako dalje. Usamljene pripadnike znaka neko već izvesno vreme pokušava da osvoji. Iako ste se do sada držali prilično kruto, ne možete da poreknete da vam prija komunikacija i društvo ove osobe. Pustite neka se sve odvija svojim tokom, polako.

Posao

Moguće je da će vam zatrebati pomoć ili podrška nekog starijeg saradnika ili kolege oko poslovnog projekta koji ste pokrenuli. Sada ćete bolje funkcionisati kao deo tima, iako će biti povremenih varnica i razmimoilaženja u mišljenjima.

U drugom delu juna možete dobiti dosta zanimljivu poslovnu ponudu, a ovaj period je za nezaposlene odličan za aktiviranje. Šefovi mogu postavljati dosta zahtevne zadatke pred vas, ali uz vašu naglašenu odgovornost, ovo je odlična prilika da se pokažete . Dosta finansijskih priliva vam ide kroz povremene i honorarne poslove, pa se angažujte u ovom segmentu.

Zdravlje

Savetuje vam se da odete kod lekara opšte prakse radi kontrole zdravlja i nekih osnovnih analiza krvi. Niste lose ni malo, shvatite ovo samo kao preventivu.

Svinja
Ljubav

Obzirom da već izvesno vreme u vašim emotivnim relacijama vlada neka kolotečina i distanciranost, sa zadovoljstvom ćete primetiti da stvari kreću na volje, naročito od drugog dela juna. Partner i vi ste više posvećeni jedno drugom i vašem odnosu, a kod pojedinih se mogu javiti i razmišljanja o prinovama ili ozvaničenju vaše veze.

Ovo je mesec novih prilika za vas, pa ga iskoristite da vratite onu pravu ljubav i povezanost sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka najradije provode vreme sami ili u društvu najbližih prijatelja. Ljubav vam u ovom trenutku nije ni na kraj pameti, ali ćete sa zadovoljstvom upoznavati nove ljude, nadajući se da ćete u nekoj od ovih osoba možda sresti svoju srodnu dušu. Ljubav vas može iznenaditi u trećoj dekadi juna.

Posao

Poslovni segment klacka i vi definitivno niste zadovoljni svojim statusom, pogotovo finansijskom situacijom. Baš što se novca tiče, za vas imamo lepe vesti – od druge dekade juna otvoriće se jake, nove prilike za zaradu, a pojedini se mogu čak ovajditi i preko igara na sreću.

Evidentno je da neke pozitivne promene stoje pred vama, samo treba iskoristiti šanse koje vam se pružaju. Jedna poslovna ponuda izgleda dosta dobro, ali se potrudite da sa potencijalnim saradnicima ugovorite solidne uslove za sebe, naročito što se tiče rokova. Dobar odnos sa kolegama i velika pomoć od strane šefova i autoriteta.

Zdravlje

Vaša energija je u velikoj meri obnovljena i osećate se odlično. Stariji pripadnici znaka neka više obrate pažnju na ishranu.