ŠTA ZNACI HOROSKOPA RADE 1. JANUARA?! Ko se sprema za “REPRIZU”, a ko gleda “Sam u kući” po 678. put?

Ako ste se zapitali šta koji horkoskopski znak radi prvog dana u godini – na pravom ste mestu!

horoskop
dnevno.rs/kolaž

Novogodišnja noć je prošla, ali za neke još uvek traje! Ako ste se zapitali šta koji horkoskopski znak radi prvog dana u godini – na pravom ste mestu!

OVAN

Provodite dan u krevetu. Na trenutke ležerno šetate po stanu u pidžami, dok detaljno analizirate šta se sve izdešavalo tokom novogodišnje noći.

Vi ste veliki zavodnik, stoga nema sumnje da ste sinoć sebi “nabacili” minimum dve, tri kombinacije, pa vas danas očekuje težak zadatak – koga pozvati za reprizu?!

BIK

Imali ste veoma burnu noć. Lud provod je uzeo danak, tako da danas niste ni za šta. Pardon, nije baš da niste! Zapravo, čak i da nemate snage da ustanete iz kreveta, vi ste uvek raspoloženi za dobru klopicu.

Repriza Nove godine vam nije ni na kraj pameti. Dakle, samo film, hrana i eventualno čašica vina predveče, da se “zalije” prvi dan u godini.

BLIZANCI

Neumorni ste! Pošto ste sinoć u društvu bili “dvorska luda” – šalili se, pevali, neprestano sipali piće sebi i drugima, nabacivali osmeh na lice dragim ljudima – spremni ste da sve to ponovite i večeras.

Vodite se onom čuvenom rečenicom “klin se klinom izbija”, a mamurluk za vas predstavlja jutarnju glavobolju, koja je više prouzrokovana činjenicom da ne znate šta da obučete za “reprizu”. Odakle vam snage?!

RAK

Vi najviše volite svoj dom i porodicu, pa nas ne bi čudilo da ste sinoć ostali kod kuće. Ipak, ukoliko je društvo uspelo da vas nagovori da izađete u provod, danas nema te sile koja bi vas podigla iz kreveta!

Za vas je ovaj dan idealan samo ukoliko ste u zagrljaju svog partnera, dok ležite u toplom krevetu i po 678 put gledate “Sam u kući”.

LAV

U društvu ste glavni organizator, pa danas listate imenik i planirate da ponovo okupite ekipu. Iako se držite toga da večeras pijete lagano, uz muziku u pozadini i više ste za varijantu da pričate i šalite se sa društvom, nemojte se začuditi ako vam sutra “šamar opali” težak mamurluk.

Izgleda da još uvek ne osećate umor zbog prethodne noći, pa vas upozoravamo da ne preterujete, u suprotnom će vas sutra 2. januara mrzeti čak i da se istuširate…

DEVICA

Grize vas savest jer ste se sinoć “odvalili”. Zovete prijatelje, izvinjavate im se i ispitujete ih da kojim slučajem niste ležali ispod stola… Donosite one čuvene novogodišnje odluke, i planirate da “okrenete novi list”.

Danas razmišljate o životu i svojoj budućnosti. Nažalost, za vas je 1. januar uvek depresivan, još kada zapadne da je ponedeljak… Smak sveta!

VAGA

Vi ste boem i hedonista – znate kako da uživate! Vama nije problem da danas odete sami u omiljenu kafanu, sednete, poručite piće i jednostavno započnete godinu u vašem stilu.

Kao po nekom nepisanom pravilu, ukoliko ste sami, za cilj sebi postavljate da ove godine konačno nađete partnera, a ukoliko ga imate – sigurno već kujete planove za večeras.

ŠKORPIJA

Ako neko voli da popije onda ste to vi! Nikada vam nije dosta, pa često idete iz krajnosti u krajnost. Za vas Nova godina traje tri dana, pa nije iznenađujuće ukoliko se još uvek niste vratili kući.

Budite dobri prema sebi, pa pojedite nešto za promenu. Neće vam čašica pobeći, a i biće vam lakše da nastavite da pijete jer tek je 1. januar…

STRELAC

Želite da ste u isto vreme na dva mesta – sa društvom u provodi i u krevetu. Morate biti svesni da je to nemoguće i da treba doneti pravu odluku. U ovom slučaju, najbolje je da danas ostanete kod kuće.

Znamo da ste se sinoć sjajno proveli, pa neka na tome i ostane. Ako se forsirate i danas, možda se celokupan utisak pokvari, a onda nećete moći da se hvalite u društvu da je Nova godina bila najbolja do sad!

JARAC

Veoma ste porodični. Imate određene navike i rutine, stoga današnji dan je kod vas dobro isplaniran.

Vi ćete ustati na vreme, doručkovati, popiti kafu i izaći u šetnju. Priroda vas ispunjava jer volite da udišete vazduh punim plućima. Znate da cenite život, pa su vam sitnice dovoljne kako biste bili srećni.

VODOLIJA

Vi svoj dom doživljavate samo kao prenoćište, tako da sigurno prvi dan u godini ne provodite kod kuće. Obožavate kafanu, jer u njoj ima sve ono što volite, pa ako niste jutro dočekali u njoj, nema sumnje da ste posle kratkog odmora svratili na jutarnju rakijicu…

Kao i uvek, okruženi ste društvom i dragim ljudima jer to je ono što vas ispunjava.

RIBE

Krevet, pidžama i ljubavni film – tako za vas izgleda savršen neradni dan, a pogotovo kada je reč o 1. januaru. Veoma ste romantični i obraćate pažnju na detalje, tako da ćete oko sebe napraviti pravi novogodišnji ambijent, koji će vam omogućiti da uživate u potpunosti.

Kod vas je prvi dan u godini rezervisan za odmor i opuštanje.

NOVA GODINA IM DONOSI VELIKE PROMENE: Tri znaka koja u januaru čeka NAJVEĆA SREĆA