Skarlet je u vezi sa Kolinom od 2017. godine, a poznati par se verio u maju ove godine. Glumica je najavljujući snimanje filma “Black Widow”, u kojem će igrati glavnu ulogu, pokazala veoma skup verenički prsten.

Prsten je bilo nemoguće ne primetiti jer je vrlo upadljiv, kako oblikom i dizajnom, tako i bojom. Prsten je neuobičajen za priliku kao što je veridba jer nije ni nalik klasičnom prstenju koje se kupuje za ovu priliku.

Prsten je neobičnog oblika, a u prvi plan dolazi 11-karatni braon dijamant.

Ovaj prsten napravljen je od svetlo braon dijamanta i vrlo je elegantan, kombinacija ovalnog i oblika kruške – rekla je stručnjak za nakit Ališa Dejvis i istakla da ovaj prsten zbog jedinstvenog oblika i dizajna košta više od 400. 000 dolara.

Kosmopoliten piše da je reč o prstenu marke “Taffin” koji je dizajnirao Džejms Živanši. Cena ovog prstena nije poznata, ali se pretpostavlja da košta oko 450.000 dolara.

Inače, Skarlet Johanson i Kolin Džost poznaju se mnogo pre nego što su počeli da se zabavljaju. Sreli su se deceniju pre nego što su se upustili u emotivan odnos, i to na snimanju “Saturday Night Live”. 

– Znamo se od tada. Ona je najbolja. Veoma sam srećan – istakao je glumac. Sada, posle dve godine zabavljanja spremni su da svoju ljubav krunišu brakom.loading...