STAJLING BEZ GEREŠKE: Poznata glumica izgledom ostavila sve bez daha i poručila da se ne stidi svojih godina (FOTO)

Endi Mekdauel važila je za jednu od najlepših glumica u Holivudu, a iako je već u sedmoj deceniji života, i dalje opravdava ovu titulu.

INSTAGRAM/andiemacdowell

Glumica u 61. godini i dalje izgleda odlično. To je i dokazala kada se pojavila na premijeri svog filma “Ready Or Not” u Los Anđelesu i oduševila sve prisutne u izazovnom izdanju.

Endi se na premijeri pojavila u uskoj haljini sa otkrivenim ramenima, dubokim dekolteom i visokim prorezom na levoj nozi, pa je njena savršena figura došla do izražaja.

View this post on Instagram

About last night @readyornotfilm premiere ✨ Dress: @markarian_nyc clutch: @eliesaabworld shoes @alexandrebirman jewelry @vramjewelry ✨ @cristinaehrlich @kevinmichaelericson @jennaantonmakeup @sienree @lordgmv

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell) on

Glumica je pojavom na premijeri filma još jednom dokazala da joj nema ravne i da mnogo mlađe koleginice mogu da joj pozavide, ali i da se ugledaju na nju i podjednako vode računa o svom telu i izgledu.

Haljinu cvetnog dezena u pastelnim bojama glumica je lepo ukombinovala sa jednostavnim crnim sandalama i malom zlatnom torbicom.

I šminka je vešto ukombinovana sa bojama haljine, pa se tako glumica odlučila za prirodne nijanse, koje su veoma popularne.

Bujna kosa je prepoznatljiv znak glumice, pa sa njom Endi za ovu priliku nije htela da eksperimentiše, već je pustila i zabacila nazad.

Glumica je izjavila da se ne stidi svojih godina:

Ne želim da se pretvaram i da budem ono što nisam. Ne stidim se svojih godina. Želim da budem pozitivna u ovoj fazi svog života – izjavila je Endi.