Starleta oštra prema koleginicama: Nakaze, niko vas u krevet ne bi odveo! (FOTO)

Izgleda da je odlučila da se obbračuna sa svima.

U emisiji „Opasnice”, na Hepi televiziji, starleta Nada Đukić Blondi poslala poruku – silikonkama, a mnogi su se složili da je bila preoštra.

Pet operacija i ugradnja silikona, za starletu Nadu Đukić Blondi, nije dovoljno za dobar izgled i ona planira još jednu intervenciju. U emisiji „Opasnice”, koju na televiziji Hepi vode Silvija Slamnig i Maja Nikolić, u razgovoru, na temu „Da li ste za silikone?”,ona je rekla:

– Radila sam usne, grudi i nos. Sada se ponovo spremam za operaciju grudi i onog trenutka kada odem kod hirurga odlučiću da li ću da ih smanjim ili povećam – bila je iskrena starleta.

O mogućem razlogu smanjenja grudi, Blondi je rekla:

– Dovoljno je da vidite Tijanu Đuričić i Sanju Jojić., da poželite da izvadite silikone. Kada sam videla na šta one liče, stala sam ispred ogledala i rekla sebi: „Jaoj, nisi valjda ti sebi to uradila!?” Za njih dve niko nije dao pozitivan komentar. Svi su rekli da su nakaze! One su stvarno preterale, na šta ono liči, mislim stvarno. Devojke su niske, i ako su htele nešto da rade, bolje je da su uradile zadnjicu, jer je ni jedna ni druga nemaju – nastavila je da „sipa” po mlađim koleginicama.

Bez dlake na jeziku, straleta Blondi je dodala:

– Ja sam sigurna da nijedan dovoljno inteligentan muškarac neće da šeta ovakvu devojku. Čak sam od većine čula da je ne bi odveli ni u krevet – zaključila je, možda preoštro, Blondi.