“STAROST TREBA SLAVITI I POŠTOVATI”: Slavna manekenka u petoj deceniji pokazala savršeno telo (FOTO)

Jedna od najpoznatijih i najuspešnijih manekenki Klaudija Šifer, obnaženim fotografijama koje je postavila na svoj profil na Instagramu, pokazala je da i dalje izgleda fantastično.

printscreen/instagram.com/claudiaschiffer

Klaudija se skinula i slikala potpuno gola za naslovnicu najnovijeg izdanja italijanskog časopisa Vog. Povod za ovo fotografisanje je obeležavanje 25 godina od kako se slavna manekenka prvi put slikala za naslovnicu španskog Voga, davne 1994. godine.

View this post on Instagram

Grazie mille @efarneti, @pg_dmcasting and all the @vogueitalia team for a very special cover story. 25 years after my first the connection I felt with @collierschorrstudio transported me back to the Avedon days. X

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Lepotica nemačkog porekla i danas može da se pohvali manenkenskom linijom na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice. Manekenka je fotografiju koja će krasiti naslovnicu italijanskog Voga objavila na svom Instagramu i zahvalila se svim saradnicima.

Fotografija se dopala fanovima slavne plavuše i za kratko vreme dobila je veliki broj lajkova. Inače, Klaudija je nedavno iskreno govorila o starenju i majčinstvu za “InStyle”.

View this post on Instagram

A huge pleasure to collaborate with @efarneti @collierschorrstudio and all the amazing @vogueitalia team. X

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

– Starost treba slaviti i poštovati. Imam 48 godina, osećam se tako i ponosim se time. Postoji razlog zašto imamo rođendanske torte i zabave povodom rođendana, ja se i dalje zbog toga osećam isto kao što sam se osećala u detinjstvu – izjavila je Klaudija.