“Stavljena je tačka na našu vezu!” Breskvica objasnila šta je poruka njene NOVE PESME, a evo šta je Vojaž odmah ODGOVORIO (VIDEO)

Otkako su se pojavili na sceni, Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica, dospeli su u centar pažnje javnosti, a njihov raskid je tome dodatno doprineo.

printscreen

Breskvica je nedavno objavila pesmu „Srećan put“ (Bon Vojaž), u kojoj je, kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa se u toku prethodne noći uključio uživo na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke:

@emmatrasic#foryou #emmatrasic♬ Originalton – # Емма🐘

„Dobra je pesma. Samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao. To nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene… To je marketinški trik misli, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni“, poručio je Vojaž.

Podsetimo, Breskvica je nedavno za medije prvi put progovorila o pesmi i raskidu:

Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi. Nisam se pojavljivala nigde, bila sam aktivna samo na Instagramu. Nisam davala izjave i intervjue. Nikad mi nije bio problem da se nosim sa komentarima, sve me zanima, ali me nikad nije diralo. Nije mi bilo teško da se nosim sa tim“, ispričala je popularna Breskvica za Blic.