STILSKI I BUKVALNO GOLA: Kim Kardašijan proglasili za MODNU IKONU, a ona se pojavila obučena u – NIŠTA (FOTO)

Kim
Beta

I Kim Kardašijan, koja se uporno predstavlja kao starleta i rijaliti zvezda zapravo je neverovatna mašina za pravljenje para, uspela je da iznenadi samu sebe. Istovremeno sa njenim izborom za modnu influenserku godine, ona je na Instagramu objavila sliku modne preporuke - i svima, a i njoj nije jasno kako je ona uopšte dobila prestižno prizanje.

 

Kim je titulu dobila od veća američkih modnih dizajnera koji svake godine biraju najuticajniju osobu u svetu u mode, a zbog čuvene rijaliti zvezde uvedena je i nova kategorija – influenser godine, neko ko postavlja i diktira trendove prvenstveno putem društvenih mreža. 

Kim je na nagradu došla u stilu antičke boginje, iskombinovavši maksi suknju i krop-top brenda “Rick Owens” u srebrnobeloj boji, a održala je i govor, i to prilično neočekivan. 

– Šokirana sam zbog nagrade, jer sam ja većinu vremena gola – rekla je ona na početku govora.

A onda je malo kasnije obukla nešto najprovidnije do sada. I to od glave do pete!

Iako je to bio njen modni izbor za izlazak u restoran, vintidž haljina Helmuta Langa iz kolekcije proleće 1995. godine izazvala je salvu neagitvnih komentara. 

Kako se kroz haljinu baš sve vidi, najpoznatija rijaliti zvezda intimni deo sakrila je samo svilenim gaćicama iz “Lang” kolekcije. I naravno, niti ovaj stajling nije mogao proći bez omiljenog para cipela koje potpisuje njen suprug Kanje Vest.