Stiven Sigal sutra umesto po neprijateljima ‘praši’ po gitari

Jedna od najmisterioznijih ličnosti glumac Stiven Sigal sa svojim bluz bendom, u okviru svoje evropske turneje, sutra nastupa na bini Sava centra u Beogradu.

Koncert u Sava centru počinje u 20h, a pre legendarnog Stivena na binu će izaći domaća grupa Texas Flood, koju je tražio lično Sigalov menadžer.
Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva, a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Mnogi misle da znaju sve što treba da znaju o Stivenu Sigalu, kulturnoj ikoni, ali postoji mnogo dublja istina o ovom misterioznom čoveku i hodajućem oružju, evo par činjenica o Stivenu koje će vas iznenaditi.

Stiven Sigal tečno govori japanski.
Stiven Sigal je preko deset godina živeo u Japanu gde je usvojio ime Shigemichi, što znači put ka prosperitetu.

Stiven Sigal ima smoking sašiven po meri koji prikriva oružje.

Većina ljudi, kada napuste radno mesto, idu kući i opuštaju se. Ali ne i Stiven Sigal. Sigal je na dužnosti sve vreme.


Mistični pas je spasio Stivenov dodžo (prostor u kome je boravio i trenirao) u Japanu.
Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikidao, Sigal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali posle požara, psa više nije bilo.
Stiven Sigal je bio monah iz 17. veka u prošlom životu.
– Moji stari budistički učitelji su identifikovali osobu koja sam bio u prošlom život. Bio sam monah iz 17. veka po imenu Chungdrag Dorje. Verujem da je to istina, ali ne razmišljam mnogo o tome – izjavio je svojevremeno Sigal.
Stiven Sigal je otrovan 1994. od strane misterioznog neprijatelja.

Sigal nikad nije otkrio ko ga je otrovao te ’94, ali je prilično jasno da ko god da je protivnik, dovoljno je pametan da ostane nepoznat.

Do sada neimenovani neprijatelj nije uspeo da „slomi” Stivenov duh, zdravlje ili glumačku sposobnost. Međutim, stvari bi se završile dosta drugačije da Sigal nije mudro tražio lekarsku pomoć od jedne brazilske veštice. Ova „doktorka” je odmah proterala sve demonske duhove iz njegove jetre i bubrega, iako njegov konjski rep nikad nije povratio debljinu i sjaj koji je imao pre trovanja .

Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i predgrupom Texas Flood nastupiti u Sava centru, 24. juna su u prodaji po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra.