Iako je producent Vins Giligan čak pre pet godina govorio o kraju serije, intervju je nedavno iskopan i daje nam uvid u sudbinu jednog od glavnih likova – Džesija Pinkmena koji je kuvao metamfetamin zajedno sa Volterom Vajtom.

I dok kraj serije ne otkriva sudbinu protagonista, Vin je u razgovoru za poznati muški magazin “GQ”, otkrio šta se dogodilo sa Džesijem nakon završetka serije.

Na gledaocu je da odluči sudbinu Džesija. Ukoliko mene pitate, on je pobegao. Ipak, ostavio je za sobom otiske prstiju po čitavoj laboratoriji, i postoji šansa da ga nađu za dan, nedelju ili mesec dana. Najverovatnije će ga optužiti za ubistvo dva FBI agenta (Vins najverovatnije misli na Hank Šradera i Steven Gomeza) – kazao je Gilligan.

Ali čak i sa takvom sudbinom, mali će se ipak dokopati Aljaske, promeniti ime i započeti život ispočetka. To svi želimo da mu se desi. On je to zaslužio – zaklučio je.

Podsećamo, nedavno je saopšeno da će se snimati film po Breaking bedu, te je moguće da ćemo konačno dobiti priliku da saznamo odgovore na pojedina pitanja o omiljenim likovima, ali i da saznamo njihovu sudbinu.loading...