STOJKE PROGOVORIO: Bojana je promiskuitetna samoživa narkomanka

- Želeo bih da obavestim sve one koji sa mnom nisu dovoljno bliski, da sam osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra, svojevremeno isplatio tričavih 26.000 evra unapred... Ne pristajem na ucene i perfidne pokušaje da se u javnosti predstavim kao maloumnik koji ne izdržava rođeno dete - napisao je Vladimir Stojković na Fejsbuku

Bivši fudbaler Partizana Vladimir Stojković oglasio se putem društvenih mreža i ostavio otvoreno pismo gde je žestoko gde je žestoko iskritikovao svoju bivšu suprugu Bojanu  Rajić.

Otvoreno pismo našeg fudbalera prenosimo u celosti:

“Razlog mog ćutanja bio je moj sin. Razlog što sam odlučio da progovorim je isti – moj sin. Zazirući od toga kakve posledice u budućnosti mogu nastati po njega, shvatio sam da će mu istina mnogo manje štete napraviti, nego život pored osobe sa kojom sada živi. Osobe bez morala, bez kodeksa, bez vaspitanja, kojoj je lični interes i zadovoljavanje animalnih instikata ispred interesa, sreće i mira rođenog deteta. Isprovociran orkestriranim plasiranjem neistina, želeo bih da obavestim sve one koji sa mnom nisu dovoljno bliski, da sam osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra, svojevremeno isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu. Ne pristajem na ucene i perfidne pokušaje da se u javnosti predstavim kao maloumnik koji ne izdržava rođeno dete.

Nezavisno od pomenute cifre, bez pogovora svakog meseca finansiram i vrtić, što ne spada u troškove alimentacije, a što takođe mogu da dokumentujem. Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je.

Isto tako nisam ni patološki ljubomorni kreten jer zahtevam da mi se ne obijaju brave na stanovima. Iako sam pristao da joj dam stan na doživotno korišćenje, nismo precizirali o kojoj se nekretnini radi. Plan je bio da dobije pristojan funkcionalan stan, kakav zadovoljava potrebe i mnogo veće porodice, a da od rentiranja spornog, u koji je provalila, dete dobija alimentaciju. Međutim, van dogovora i mog odobrenja, osoba se poslužila uličarskom metodom, njenom mentalnom sklopu vrlo bliskom, i obila bravu. O istom postupku me je obavestila SMS porukom. Ali šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama.

Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kada sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju. Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke.

Na stranu njena neumitna seksualna glad, sporan je deo oko toga što sebe tendenciozno želi da predstavi kao požrtvovanu majku, što niti je bila niti će ikada biti. Osim ako se požrtvovanost ne meri time da svaki dan odvoji pet minuta i načini “selfie” sa detetom koji plasira po društvenim mrežama. Dakle, reč je o osobi koja nikada nije uspela da ustane dovoljno rano da dete odvede u obdanište, a retko se dešava da i u bunovna ode po njega. No, bolje i da to ne radi, jer kako čujem, opet bez vozačke dozvole krstari gradom uprkos problemima sa policijom. Garda bebi – siterki brine o detetu, a tokom braka, neke je i u tajnosti držala zaposlenim jer je za svakog normalnog angažman od tri žene za jedno dete mnogo, pa i za mene. Posebno što majka, osim šopinga i provoda nije imala neke bitnije obaveze.

Ipak, na kraju dana, sve se svodi na to da uprkos svojoj očajnoj reputaciji, činjenicama i dokazima, osoba sedi po ćoškovima sa svojim prijateljima iz medija i smišlja jeftine i podle strategije da omalovaži mene i stvori sliku da sam ljubomorni psihopata. Koriste se najbesramnijm metodama, gde se u javnim glasilima pitaju “Šta će dete reći kad poraste”, a ja se pitam zašto taj dušebrižnik, kad toliko voli to dete, ne odvrati njegovu mamu od narkomanije, već zajedno sa njom učestvuje u celonoćnim orgijanjima. Ćutanje je potvrđivanje, a ja svakako nisam zaslužio da u javnosti budem demonizovan samo zbog toga što u samom startu nisam prozreo Samantu. Trebalo mi je nešto više od dve godine, ali ja sam svoje greške platio. Pošteno i sa kamatom. Sada može da naplaćuje oženjenoj gospodi sa kojima ima prisne kontakte, a mene i moje prijatelje najbolje je da zaboravi. Mi smo nju odavno. Ovo je poslednja usluga koju joj činim, jer poznavajući taj mentalni sklop, ushićenje što vidi svoju fotografiju u novinama biće mnogo veće nego nezadovoljstvo sadržajem teksta”, zaključio je Stojković.