STOMAČIĆ je SEKSI! Žene, IZNENADIĆETE SE kada saznate šta sve PRIVLAČI MUŠKARCE (GIF)

žena
pixabay.com

Evo razloga da prestanete da težite ka savršenstvu i da počnete da podjednako uživate u svojim manama, kao i u vrlinama.

 

Lepša polovina generalno ima mišljenje da se muškarci u žene zaljubljuju samo na osnovu njihovog fizičkog izgleda. Iako je to “na prvi” pogled presudan faktor kako bi se odlučili na izlazak sa vama, ono što jaču poluvinu privlači, uglavnom nema veze sa oblinama, stajlingom i kompletnim fizičkim izgledom žene.

U stvari, iznenadićete se kada u nastavku pročitate šta zaista privlači muškarce i na šta sve obraćaju pažnju.

Jutarnje protezanje

Naravno, muškarci vole kratke suknje i visoke potpetice, ali… Za njih nema ništa slađe kada se žena ujutru probudi i onako spontano, u gaćicama ili pidžami, ustane iz kreveta i krene da “šetka” po sobi, dok se senzualno proteže – da, upravo tako oni to doživljavaju. Uostalom, obratite malo pažnju i sasvim sigurno ćete primetiti kako vas vaš dragi posmatra.

via GIPHY

Neuredna kosa

Poznato je damama nikada nije žao da dobar deo novca odvoje i ulože u svoju kosu. Koliko samo vremena provodite ispred ogledala kada treba da se sastanete sa osobom koja vam se sviđa? Ono što je svakoj ženi veoma važno jeste da im kosa redovno bude uredna i da uvek izgledaju kao da su upravo izašle iz frizerskog salona. Međutim…

Verovali ili ne, neuredna kosa više privlači muškarce nego kada je svaka dlaka na svom mestu. Opušten rep, čupava punđica i prirodni talasi vaše kose zaseniće svakog muškarca.

via GIPHY

Kada nemate šminku

Ako baš morate da se našminkate, onda se potrudite da to bude što prirodnije. Muškarci najviše vole kada izgledate prirodno. Zbog toga im šminka nekada deluje kao barijera, jer sigurno neće želeti da vas poljubi kada vidi jarko cven karmin na vašim usnama.

via GIPHY

Stomačić

Suprotno popularnom verovanju, potpuno ravan i zategnut stomak nije ono za čim muškarci žude. Nema ništa slađe na ženi nego okrugli i mekani stomačić. Jedna od najseksipilnijih žena svih vremena, Merli Monro jednom prilikom je izjavila da je “žena bez stomaka, kao kuća bez balkona”. I zaista je teško ne složiti se sa ovom konstatacijom.

via GIPHY

Bore

Žene od bora najviše strepe, smetaju im mnogo više nego muškarcima. Štaviše, pripadnici jačeg pola će određene nepravilnosti na ženskom licu shvatiti kao veoma privlačnim. Na kraju krajeva, bore su prikaz ženskog iskustva, zrelosti i mudrosti. Nema razloga da se stidite toga.

via GIPHY

Dobar apetit

Žene koje su previše zabrinute za svoju ishranu, zaista ne privlače muškarce. Ukoliko imate dobar i zdrav apetit, a pritom se ne plašite da pred vašim muškarcem pojedete šta god poželite, budite sigurni da ćete ostaviti utisak samouverene žene koja ne mari za tuđe mišljenje. Na taj način ćete ubrzo osvojiti i poverenje momka. Ali, zapamtite – u svemu postoje granice, tako da se potrudite da ne preterujete baš na prvom sastanku.

via GIPHY

Naočare

Dok nošenje naočara u tinejdžerskim godinama za devojčice može predstavljati pravo mučenje, u zrelim godinama ovaj dodatak ima suprotan efekat – žena izgleda privlačnije i seksipilnije.

One koje nose naočare skrenuće pažnju muškarca i sasvim sigurno će biti primećene, piše portal “Bright side”. Takođe, na osnovu ovog, sada već modnog detalja, pripadnici jačeg pola olako mogu zaključiti da li je žena samouverena i nezavisna, ili ne.

via GIPHY

Neosučani delovi tela

Leto je period kada svaka žena obožava da bude preplanula, a najviše bi volela da nema tragove od kupaćeg. Ipak, ono što je ohrabrujuće jeste da se momcima baš sviđa oštar kontras na vašem telu – između prirodne boje kože i one koju ste postigli zahvaljujući sunčevim zracima.

via GIPHY

Dugačke letnje suknje

Ništa manje nisu atraktivne od mini suknjica koje sve otrkivaju. Lepršave, dugačke letnje suknje bude maštu. Muškarci razmišljaju o vašem telu i u njima se budi neopisiva želja da suknju pocepaju i saznaju šta se krije ispod nje. Budite sigurni da će ovaj komad garderobe “golicati” njegovu maštu iznova i iznova.

via GIPHY