“Stormi je mogla da ostane bez oka” Zbog ovoga su mnogi Kajli Džener proglasili za NAJGORU majku (FOTO)

Rijaliti zvezda Kajli Džener našla se na udaru kritika zbog poslednjeg videa koji je objavila na svom kanalu, a u kojem joj društvo pravi dvoipogodišnja kćerkica Stormi.

instagram/kyliejenner

Naime, ona je odlučila da snimi video kako s kćerkicom pravi mafine, međutim, snimak je ubrzo “podigao prašinu” kada su ju obožavaoci napali kako je devojčici zamalo iskopala oko predugačkim noktima.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

U spornom videu, najmlađa milijarderka se zabavlja sa mezimicom dok ukrašavaju mafine. Međutim, kod nekih je izazvao je zgražanje pa su joj u komentarima poručili kako bi morala da skrati dugačke nokte jer predstavljaju opasnost za njenu kćerkicu.

O moj Bože, neko joj mora reći da iseče te kandže. Gotovo je izbila Stormi oko”, “Kako ona radi bilo šta sa tim odvratnim noktima? Stormi je mogla da ostane bez oka”, “Ima sav novac na svetu, ali ne može priuštiti pristojan manikir? Nokti su joj tako odvratni” samo su neki od komentara besnih pratilaca kojima je Kajli pažnju sa ukrašavanja kolačića uspela da skrene vlastitim noktima po kojima je već postala prepoznatljiva.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)loading...