STRAST SE OSEĆA U VAZDUHU: Njihova ljubav planula je na setu, a slučajan susret od prve sekunde je bio FATALAN! (FOTO)

Njihova ljubav planula je na setu, a slučajan susret od prve sekunde bio je fatalan. "Kad sam ga prvi put videla osetila sam 'podrhtavanje tla'", objasnila je Džulija Roberts.

instagram.com/juliarobertsdailyx

Njihova ljubav je planula na setu, a slučajan susret od prve sekunde je bio fatalan, piše stil.kurir.

“Kad sam ga prvi put videla osetila sam ‘podrhtavanje tla’. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu”, opisala je jednom davno popularna ‘zgodna žena’ prvi susret sa sadašnjim suprugom.

Ljubav je među njima uvek bila jaka i strastvena, a glumica je često isticala da su se njih dvoje momentalno povezali srcem, da je on definitivno ljubav njenog života.

Potom su počeli da planiraju porodicu. Čak i kad već duže vreme glumica nije uspevala da ostane u drugom stanju, počeli su da razmišljaju o usvajanju deteta, ali su ih baš tada iznenadili danas 14-godišnji blizanci Hejzel i Fineus, a potom i tri godine mlađi Henri.

Iako oboje najviše uživaju u tipičnim porodičnim danima kada su svi zajedno, ipak svake godine ‘pobegnu’ negde, samo njih dvoje. Tako su i ove godine, baš ovih dana, pobegli u svoju oazu mira na Havajima, vilu koju već duže vreme poseduju, i gde već po običaju pune baterije i uživaju jedno u drugom!