STRAVIČAN SLUČAJ NASILJA NAD ŽENAMA: “Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt” (UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ)

Stop nasilju!!!

nasilje
pixabay.com

Najbolju drugaricu starlete Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, takođe starletu Saru Plavšić (19) prebio je kako navodi dečko sa kojim je bila tek pet meseci u emotivnoj vezi.

Incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za Kurir je do detalja ispričala šta se dogodilo.

Bili smo u provodu, a sve je krenulo po zlu kad smo u pet ujutru krenuli kući. U kolima je počela svađa zbog nebitnih stvari. I do sada smo imali razmirice, ali ne ovako da se završe drastično. Tog jutra sam prebijena toliko da sam jedva gledala na oči i stajala na nogama. Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt. Vrištala sam i kukala na sav glas. Nigde nikog nije bilo da mi pomogne. On je bio pod uticajem alkohola i ko zna čega sve, što je doprinelo da bude još agresivniji. Nije gledao gde me je udarao, a najviše su mi stradale oči i glava. Bilo je užasno, a i dalje me sve boli – priča Tijanina prijateljica.