STRAVIČNO OTKRIĆE U KUĆI MAJKLA DŽEKSONA: Pevač JESTE bio pedofil, ALI TO NIJE NAJGORE

Majkl Džekson
Wikipedia

Majkl Džekson imao je veliku kolekciju dečje pornografije na svom ranču „Nedođija“ (Neverland), stoji u policijskim izveštajima iz 2003. do kojih su tek sada došli američki mediji.

 

Tokom policijskog pretresa koji je usledio nakon tvrdnji jednog dečaka da ga je svetski poznati muzičar u nekoliko navrata seksualno zlostavljao, pronađeni su mnogi foto-albumi i video-snimci i kasnije uvršteni u dokazni materijal u sudskom postupku.

Prema policijskim izveštajima, samo u Džeksonovoj spavaćoj sobi i kupatilu pronađeno je barem sedam kolekcija fotografija i snimaka u kojima su dečaci tinejdžerskih godina – u nekim slučajevima i mlađi – potpuno nagi ili delimično odeveni.

Jedna od kolekcija opisana je u sudskim papirima kao „golišave fotografije tinejdžera s kraja 19. veka“.

Pretres Džeksonove kuće dogodio se u novembru 2003. dok je pevač bio u Las Vegasu. Nalog za hapšenje izdat je istog dana, a Džekson se sam predao policiji odmah po povratku u Kaliforniju.

„Dokumenti su razotkrili Džeksona kao manipulativnog predatora ludog za seksom i drogom, koji je koristio krv, užase i seksualno eksplicitne fotografije žrtvovanja životinja i perverznog seksa odraslih, kako bi decu povinovao svojoj volji“, rekao je jedan od istraživača ovog slučaja koji nije imenovan za Radar Online.

„Takođe, imao je odvratne i u najmanju ruku šokantne fotografije mučenja dece, golotinje dece i odraslih ljudi, vezivanja žena i sadomazohizma“.

U izveštaju piše da su mnogi materijali s golim muškarcima i ženama verovatno korišćeni za privlačenje pažnje mladih muškaraca.

Radar onlajn razgovarao je s Ronom Zonenom, asistentom gradskog tužioca u Santa Barbari, jer je on bio u timu koji je Džeksona izveo pred sud.

“Majkl je priznao da je vodio jedno po jedno dete u krevet tokom dužeg perioda vremena”, kaže Zonen.

“Identifikovali smo pet različitih dečaka koji su tvrdili da ih je Džekson zlostavljao. Prema mom mišljenju, nema sumnje da je Majkl kriv za zlostavljanje dece.”

Međutim, on je oslobođen 2005. i to po osnovu svih sedam tačaka optužnice, koja uključuje zlostavljanje dece i opijanje dece mlađe od 14 godina.

Tužba je pokrenuta nakon što je jedan dečak Gavin Arvizo tvrdio da je u 13. godini života, kada se borio s rakom, bio kod Džeksona na imanju, gde ga je ovaj seksualno zlostavljao. Njegove tvrdnje bile su slične izjavama Džordana Čendlera, koji je deset godina ranije tvrdio da ga je pevač seksualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

Tada nikakva optužnica nije podignuta protiv Džeksona, jer je policija otkrila da je Čendlerov otac pokušao da ucenjuje pevača, a majka je priznala da on nikad nije ni takao njenog sina. Naposletku, Džekson se nagodio s Čendlerovima za 22 miliona dolara i pred sudom se nikad nije diskutovalo o ovom slučaju.

Ipak, Džordan je policiji tačno opisao izgled Džeksonovih genitalija, uključujući i mladeže koji su vidljivi samo iz određenih uglova.

Kada je oslobođen u slučaju Arvizo, napustio je zemlju i preselio se u Bahrein. Kasnije se vratio u SAD i pripremao se za turneju 2009. kada je pronađen mrtav u svojoj kući u Holmbi Hilsu.

Uzrok smrti bilo je teško trovanje propofolom i benzodijazepinom iz lekova koje mu je propisivao dr Konrad Mari, koji je kasnije osuđen na četiri godine zatvora za ubistvo Džeksona iz nehata.

Pušten je iz zatvora u novembru 2013. posle manje od dve godine služenja kazne.